ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Прва награда за Туристичку организацију Златибор на изложби у Лесковцу

Туристичка организација Златибор је била учесник XVI Изложбе сувенира и туристичких публикација „Лесковац 2023“ приликом чега је у четвртак, 2. новембра добила признање за освојено прво место у категорији видео публикација, туристички промо спот. Петочлани жири, састављен од књижевних уметника и представника Туристичке организације града Лесковца је доделио ово признање. Том приликом су додељене награде у једанаест категорија, а односе се на сувенире и пропагандне материјале са којима туристичка организација на најбољи начин представља своју туристичку дестинацију.

Туристичка организација Златибор располаже многобројним публикацијама туристичке дестинације. Један од незаобилазних видова промоције су и туристички промо спотови који сликом и звуком најбоље могу да дочарају сву лепоту Златибора, а потенцијалним туристима приближе бројне активности које су им на располагању. У такмичарском делу у категорији видео публикација прво место је освојио туристички спот под називом “Златиборе, ко ти име даде”. Налази се на званичном YouTube каналу и приказује неке од адута најпосећеније српске планине – бајковите пејзаже, познате и мање познате пределе, пешачке стазе и друге вредности Златибора. Туристички промо спот прате стихови нашег познатог завичајног песника Михаила Ћуповића под називом “Златиборе, ко ти име даде”.

Колектив Туристичке организације града Лесковца се овом приликом захвалио свим учесницима на значајном доприносу манифестацији Изложба сувенира и туристичких публикација „Лесковац 2023“.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Новогодишњи празници на Златибору уз мноштво популарних извођача

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Ми се надамо, нада је живот“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужичанин у аутомобилу превозио 4,5 килограма марихуане

ОГЛАСНА ТАБЛА

Српска ракија стављена у топ 10 најбољих жестина на свету, заузела четири места на листи

ОГЛАСНА ТАБЛА

Исплата пензија од суботе 9. децембра

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

СК Звезда се припрема за нову сезону

ОГЛАСНА ТАБЛА

Колико је Србија ове године зарадила од извоза малине?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Још данас можете да се пријавите за „Моја прва плата“

ОГЛАСНА ТАБЛА