Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Прва епизода нове кампање „У загрљају Златибора“ – Ски центар „Торник“

Туристичка организација Златибор припремила је серијал емисија под називом „У загрљају Златибора“ које на непосредан начин откривају лепоте и потенцијалним туристима приближавају златне потенцијале Златибора.

На самом почетку вас водимо до златиборског врха, Ски центра „Торник” који са својих 1496 м надморске висине, пружа јединствену прилику да сва чула окрепите свежим ваздухом, али и да на тренутак останете без даха када погледате призоре око себе. Налази се на деветом километру од туристичког средишта планине и до њега се може стићи и у кабини ‘’Голд гондоле’’. Ту је понуда разноврсна, ски-стазе су утабане, а скијаше и бордере превози шестоседна жичара.

Било да желите ски авантуру, да сте искусан скијаш, бордер или почетник  или желите само да уживате у призору са највишег врха Златибора, на правом сте месту.

Епизода о Ски центру „Торник“ која је припремљена у оквиру кампање „У загрљају Златибора“ се налази на званичном YouTube каналу Туристичке организације Златибор, и можете је погледати овде.

Ски сезона на Торнику је данас, 21. марта званично завршена након више од три месеца рада ски центра. Скијашима и бордерима се захваљујемо што су нам и ове године указали поверење и одабрали Ски центар „Торник“ за уживање у зимским спортовима.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Представљање активности спроведених у циљу ревизије Плана квалитета ваздуха

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због поплава евакуисане 24 особе, укључујући деветоро деце

ОГЛАСНА ТАБЛА

Најјефтиније дестинације за летовање

ОГЛАСНА ТАБЛА

Како превремено пензионисани до веће пензије

ОГЛАСНА ТАБЛА

У суботу 5. Косидба у Кривој Реци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Презентација концепта паментих градова (smart sity) на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бесплатни офталмолошки прегледи на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас без струје у следећим улицама:

ОГЛАСНА ТАБЛА

Град се укључио у акцију „Ужице за Луку“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА