25.5 C
Uzice
јун 25, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

PROTOKOL O SARADNjI ČIGOTE I SRPSKO-RUSKOGK LUBA

Specijalna bolnica Čigota i Srpsko-ruski klub Užice potpisali su danas Protokol o saradnji koji će još više unaprediti, kako su istakle obe strane, ionako dobru saradnju između njih. U ime ugovornih strana Protokol o saranji su potpisali direktor Čigote, Željko Stakić i predsednik Srpsko-ruskog kluba Nemanja Spalović.

Nakon potpisivanja Protokola, direktor Specijalne bolnice Čigota Željko Stakić je izjavio: „Ovaj protokol će obogatiti i proširiti našu ponudu,ne samo sa aspekta usluga lečenja i rehabilitacije,već i zajedničkog organizovanja kulturnih manifestacija i turističkih aranžmana.Gosti iz Rusije iskazuju potrebu ne samo za zdravstvenim,već i kongresnim i verskim turizmom.Takođe imaju želju da upoznaju naše običaje,kulturu i tradiciju. Zajedno možemo da izađemo u susret njihovim željama ,kakop bi odlazili zadovoljni i uvek se vraćali“, naglasio je Stakić.

Predsednik Srpsko-ruskog kluba Nemanja Spalović je naglasio da Čigota ima veliki potencijal u oblasti zdravstvenog turizma zybog koga veliki broj ruskih turista dolazi na Zlatibor i najavio direktnu prisutnost ovog kluba na tržištu Rusije.

Izvor:srpskoruskiklubuzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

54.645 dinara – tolika je bila prosečna plata u Srbiji tokom aprila

Oglasna Tabla

Kako su srpske domaćice nekad mogle bez frižidera i zamrzivača: Evo šta se kojim danima kuvalo i jelo

Oglasna Tabla

Весна Лучић – омиљена наставница историје (ВИДЕО)

Oglasna Tabla