25.6 C
Uzice
август 24, 2019
BAJINOBAŠTANSKE VESTI FOTO RAZGLEDNICA

Protestno okupljanje meštana Tarske ulice ispred opštine

Bajina Bašta – Meštani Tarske ulice koja pripada MZ Lug 2, naselje Plana sutra će se okupiti ispred zgrade opštine kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo zbog stanja u kome se već šest godina nalazi njihova ulica nakon završetka radova na kanalizacionoj mreži.

Prema rečima Ivana Rakića ova ulica se nalazi na 700 metara od centra grada i samo 150 metara od zgrade opštine i u njoj živi preko 100 domaćinstava.

“Nakon što su završeni radovi, rupe su samo zatrpane, niti je ulica nasuta, niti je to što je zatrpavano povaljano”, kaže za Glas zapadne Srbije Rakić. On je dodao da je situacija posebno teška kada počnu padavine pa je do ulaza u kuće ovih ljudi moguće prići isključivo peške ili nekim terenskim vozilom.

“Vlasti se menjaju, ali svi ostaju gluvi na naše pozive. Nismo im tražili da asfaltiraju ulicu, već da propisno naspu i povaljaju put. Šest godina smo trpeli i čekali ali sada je situacija neizdrživa”, tvrdi Rakić.

On je kazao da će se građani okupiti ispred opštinske zgrade u 7.30 i da očekuju da im se neko obrati sa konačnim rešenjem za njihov problem. Rakić ističe da je njihovo protestno okupljanje uredno prijavljeno u Policijskoj upravi.

Izvor:Glas zapadne Srbije/naslovna:Tarska ulica u Bajinoj Bašti, foto. Glas zapadne Srbije

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Od Preljine do Požege 12 kilometara tunela i 35 mostova, najzahtevnija deonica na Koridoru 11

Oglasna Tabla

Zov iz dela porodice koju gubimo: „Počnite da paničite“

Oglasna Tabla

Više pokušaja vantelesne oplodnje o trošku države

Oglasna Tabla