Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

PROSLAVIO SE PESMOM „PUKNI ZORO“ Zavirite u Milošev dom u Beogradu koji je nedavno kupio (VIDEO)

Poslednjih deset godina Miloš Radovanović je u žiži javnosti što zbog pesme “Pukni zoro”, što zbog takmičenja u kojem je dostigao visok plasman. Pevač se nedavno iz Užica preselio u Beograd, gde je u Bloku 45 kupio stan u kojem uživa sa suprugom Vericom i ćerkom Janom.

– Moj posao ne iziskuje lokaciju, ali supruzi je vezan za neke mušterije koje su ovde i onda smo dugo čekali. Zabili smo šestar u 45. blok i čekali da se poklope sve kockice. Imam divne komšije koje kažu da smo im doneli dobru energiju, jer se odmah po našem dolasku u blizini izgradio park – kroz osmeh kaže Miloš koji je pri uređivanju stana posebno vodio računa o kuhinji, koja mu je omiljeni kutak.

– Odmalena mi je želja da imam lepu kuhinju jer smo svi mi odgojeni domaćinski tu provodili najviše vremena. Zato sam se doterao do granice da mi se dopada. Nije ništa šljaštavo, a tu je i vinski bar. Često kuvam, ali više volim rernu nego ploču jer mogu da stavim svašta nešto da se krčka. Uglavnom spremam za goste.

Hodnik za jurenje sa ćerkom Janom

Domom Radovanovića vladaju pastelni tonovi i različite tehnike po zidovima. Poseban kutak je za ćerku Janu, koja ima svoju sobu.


FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

– Ovde ona spava, odmara se i igra sa lutkicama. I ovaj hodnik je njen jer je dugačak pa se ona i ja jurimo tuda – kroz osmeh kaže Miloš, koji svaki slobodan trenutak koristi da ode u Užice.

Izvor:blic.rs/A. Ivanović/ foto:Zoran Ilić

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ere počele sa selektovanjem otpada (VIDEO)

Oglasna Tabla

Oglasio se SZO povodom glasina da beli luk pomaže protiv koronavirusa

Oglasna Tabla

Sportski klubovi se privikavaju na novi način finansiranja

Oglasna Tabla

Požari u Priboju

Oglasna Tabla

Obuka zaposlenih u javnom sektoru za procenu vrednosti javne imovine

Oglasna Tabla

Aleksandar (10) nema ni struju, ni vodu, uči pod svećom, kupa se u zarđalom loncu, a na sve to još i kaže „nemam pravo da se žalim“

Oglasna Tabla

Užice konsolidovalo svoj budžet: Vreme je za preobražaj užičkog centra i Starog grada

Oglasna Tabla

Beogradski fond za političku izuzetnost i Užice u projektu za razvoj grada

Oglasna Tabla

Danas vedro, sunčano i prijatno vreme, do 16 stepeni

Oglasna Tabla