OГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Promovisana turistička ponuda Zlatibora francuskim medijskim predstavnicima (VIDEO)

U cilju promocije Srbije i Zlatibora na francuskom tržištu, francuski medijski predstavnici u utorak su došli na Zlatibor. Prijem delegacije se održao u Turističkoj organizaciji Zlatibor gde su novinare dočekali predsednik opštine Čajetina – Milan Stamatović, direktor TO Zlatibor – Vladimir Živanović i direktor JP „Gold Gondola“ – Bojana Božanić.

Nakon uspešno realizovane međunarodne konferencije u Beogradu održane prošle godine na temu „Prezentovanje turističkih ponuda i potencijala Srbije francuskom turističkom tržištu“, Udruženje „Ja volim Francusku“ i TO Zlatibor nastavljaju sa promocijom . Novinari iz šest francuskih medija na proputovanju kroz našu zemlju juče su stigli i na Zlatibor.

„Svaki početak je naporan, bilo je naporno doći i do holandskog tržišta, nemačkog, belgijskog. Napornim radom nekoliko godina unazad, konstantnim nastupima na sajmovima, pokušali smo da dopremo do njih, da prezentujemo i promovišemo Zlatibor. I ovaj početak je naporan kao i svaki ali siguran sam da Zlatibor ima potencijal da privuče nove turiste. Pre svega nas vodi činjenica da su oni avanturisti a mi smo destinacija koja u okruženju ima dobre potencijale i zadovoljava njihove potrebe – dobra infrastruktrura, hoteli, usluga, ljubazni domaćini, svež vazduh koji ih privlači“, rekao je Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor.

Novinari koji prvi put borave u Srbiji i na Zlatiboru posebno su istakli da su veoma zainteresovani za Zlatibor i projekat „Gold Gondola“. Smatraju da je naša planina idealna turistička destinacija za turiste iz Francuske zbog prijatne klime, široke ponude za obilaske istorijskih mesta i prirodnih atrakcija.

„Na osnovu svega što sam čuo Zlatibor je bez sumnje planina koja obećava. Oduševljen sam željom i dinamikom u razmišljanju, željom za daljim razvijanjem i unapređenjem destinacije. S obzirom da u Francuskoj ima dosta ski centara smatram da Zlatibor i dalje treba da uvodi novitete jer bi na taj način privukao još veći broj turista“, kaže Žon Daruz, generalni direktor „Tour mag“ – profesionalni turistički medij broj 1 u Francuskoj.

Francuski medijski predstavnici će u okviru svog medija predstaviti sve što su videli i čuli o mestima koja su obišli u Srbiji i tako francusko turističko tržište bliže upoznati sa potencijalima Srbije i francuskim turistima ponuditi nove destinacije u kojima se mogu odmarati, uživati i o njima naučiti nešto novo .

Izvor:zlatiborpress.rs/Danka Milovanović

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

ПИО фонд остао без великог броја пензионера

ОГЛАСНА ТАБЛА

Миленка из Нове Вароши још увек нема, нестао пре 20 дана породица трага за њим

ОГЛАСНА ТАБЛА

Тиодоровић: Разматрамо одлагање школске године и опцију да се одељења са 30 ученика деле

ОГЛАСНА ТАБЛА

Буктиња прогутала Фиат Пунто: Запалило се возило испред зграде у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сунчан и топао летњи дан у Србији: Највиша дневна температура 35 степени

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због кријумчарења наркотика у Пријепољу ухапшен пар из Подгорице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мушкарац теже повређен након пада са мотора у Бродареву

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ритму недеље са Браниславом Митровићем (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

РЕКОРД У УЖИЦУ! 3.200 људи на Слободи, само за 50 људи мање него ли у читавом колу Суперлиге!

ОГЛАСНА ТАБЛА