OGLASNA TABLA
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Промоција златиборске еко-туре на првом Сајму коришћених возила

Туристичка организација Златибор је учесник првог Сајма коришћених возила, који се одржава од петка, 3. децембра до недеље , 5. децембра 2021. године у Штарк арени, у Београду.

У оквиру ове манифестације, Туристичка организација Златибор у сарадњи са фирмом „Возим на струју“ промовише пројекат „Покрени зелену туру“, која има за циљ подизање свести по питању заштите животне средине и одрживог развоја.  На тај начин посетиоцима је омогућено да обиђу златну планину на један другачији начин користећи возила која су потпуно еколошки прихватљива, 100% на струју, као и бицикле које имају електро асистенцију, а могу се користити и као обичан бицикл. Такође су представљени излети и локалитети које је могуце посетити у оквиру „зелене туре“.

Возила у понуди Туристичке организације Златибор се могу изнајмити за туре које подразумевају обилазак Сирогојна, Стопића пећине, Водопада у Гостиљу, Љубиша, Ел Пасо тематског парка, или Мокре Горе и Дрвенграда са Шарганском осмицом и станицама Витаси и Јатаре, Црквом  Светог Јована Крститеља. За туре су  све улазнице за посете укључене у аранжман, а возила је такође могуће и само изнајмити и у сопственој режији осмислити туру уколико желите да се провозате у свом аранжману по принципу рент-а-цар. Возила се изнајмљују у згради Туристичке организације Златибор, а могуће их је преузети како на инфо-центру тако и у хотелу Букет.

Посетиоци првог Сајма коришћених возила су могли да виде изузетно широку понуду аутомобила, возила на електрицни погон познатих марки, четвороточкаше и двоточкаше, ауто – делове…

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Још један ледени дан, увече слаб снег

Oglasna Tabla

Стижу позиви за војну евиденцију младићима 2004. године и старијима!

Oglasna Tabla

Здрава Србија са суверенистима излази на изборе

Oglasna Tabla

Ужички ватрогасци спасли 3.000 књига из пожара

Oglasna Tabla

Савет патријарха Павла: Како опоменути пријатеље и ближње када видите да греше

Oglasna Tabla

Грађани од банака позајмили скоро 11 милијарди евра

Oglasna Tabla

Прибој добија нову зелену оазу и туристички комплекс – На 2 хектара на ушћу Увца у Лим гради се Еко парк

Oglasna Tabla

Симпозијум и зимски сусрет пољопривредника од 30. јануара до 3. фебруара на Златибору

Oglasna Tabla

Непресушна мудрост нашег народа: Најбоље српске народне пословице

Oglasna Tabla