Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Promocija projekta Neolife na 42. Međunarodnom samu turizma u Beogradu

U subotu, 22. februara 2020. godine u 13 časova, u hali 4 Beogradskog sajma u okviru štanda Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, biće prezentovan projekat „Novi život neolitskog naslijeđa u prepoznatim prirodnim područjima od velikog značaja – NeoLIFE“, koji se finansira sredstvima Evropske unije kroz Program prekogranične saradnje Srbija-Bosna i Hercegovina 2014-2020.

U tridesetominutnoj prezentaciji na 42. Međunarodnom sajmu turizma koji slovi za najposećeniji događaj u regionu posvećen promociji turističke ponude Srbije, zemalja regiona i sveta, promovisaćemo postignute rezultate kao i planiranu dinamiku realizacije projektnih aktivnosti.

Pored promocije projekta posetioci će imati priliku da uživaju u prezentaciji neolitske kuhinje i njenim ukusima što će biti i sastavni deo ponude budućeg arheološkog muzeja na otvorenom u Užicu, kao deo standardne ponude ovog lokaliteta.

Maketa arheološkog muzeja na otvorenom u Staparskoj banji u Užicu čije se otvaranje očekuje do juna 2020. godine biće izložena na štandu Turističke organizacije Užice sve vreme trajanja sajma (20-23. februar).

Projekat „Novi život neolitskog nasleđa u prepoznatim prirodnim područjima od velikog značaja – NeoLIFE“ zajedno realizuju Grad Užice, Grad Tuzla, Srednja umetnička škola Užice i Opština Milići. Projekat sufinansira Evropska unija kroz Program prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014 – 2020, u okviru finansijskog Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA II). Telo za ugovaranje ovog projekta je Ministarstvo finansija, Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije (CFCU).

Užice – Oglasna Tabla

 

 

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

EPS: Poziv građanima za očitavanje brojila

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za utorak – 31. mart

Oglasna Tabla

Još jedan novi slučaj infekcije u Zlatiborskom okrugu

Oglasna Tabla

Naredba o prestanku rada frizerskih i kozmetičkih salona

Oglasna Tabla

Zasedao Štab za vanredne situacije opštine Požega

Oglasna Tabla

Nastavljena dezinfekcija gradskih ulica

Oglasna Tabla

44 nove osobe pozitivne na Covid-19 virus

Oglasna Tabla

Od A do Š sa Strajinom Nedovićem

Oglasna Tabla

Korona virus mutira, a evo zašto je to dobra vest

Oglasna Tabla