ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Промоција ПП ФЕСТА – Фестивала између реке и планина на Златибору

У среду 03. јула Туристичка организација Пријепоље у сарадњи са Планинарско – скијашким клубом „Коловрат“  уз помоћ Општине Чајетина и Туристичке организације „Златибор“ организовала је промоцију ПП ФЕСТА – Фестивала између реке и планина, који се по први пут организује у општини Пријепоље у периоду од 04. до 07. јула.

Посетиоце ове манифестације очекује богат забавно музички програм са три велика концерта и спортске активности. Прво вече фестивала наступиће група Валентино, друго вече организован је концерт Жељка Васића, док последњег дана фестивала наступиће Ален Исламовић.

Поред музичког дела манифестације организују се и разне занимљиве активности попут сплаварења реком Лим током сва три дана трајања манифестације, потом Међународни Куп у риболову на Потпећком језеру, Куп у параглајдингу, Лимски дарови – такмичење у припремању најбоље рибље чорбе, као и несвакидашњи Избор за најбољег пријепољског зета и снајку. Поред наведених активности посетиоци манифестације могу присуствовати дводневном такмичењу у Баскету 3 на 3, на који се до сада пријавио велики број познатих екипа не само из наше земље, већ и из региона. Треба поменути да ће током трајања манифестације посетиоци моћи да обиђу и Сајам домаћих производа и домаће радиности, као и програм за најмлађе посетиоце са аниматорима, маскотама и прикладном дечијом музиком.

Током трајања ове промоције за посетиоце Златибора који су били заинтересовани да посете штанд Пријепоља организована је занимљива наградна игра са вредним наградама.

Не треба заборавити да Пријепоље обилује бројним природним и културним знаменитостима, као што су Манастир Милешева, Манастир Давидовица, Ибрахим Пашина џамија, слапови Сопотнице, Камена Гора, планине Златар и Јадовник, као и бројне друге атракције.

Извор: Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Савети неуролога – које симптоме не смете да игноришете у врелим данима

Летња школа роботике

Бесплатни превентивни прегледи у ОБ Ужице

Још један паклени дан – назире ли се крај овом низу како бисмо лакше дисали

Објављене нове цене горива

СРЦЕ Ужице: Власт не може да објасни разлику од 2075 бирача више на локалним изборима

Данас је Петровдан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Црвено упозорење – врели дани и тропске ноћи све до 20. јула, данас до 40 степени

Данас још топлије, црвени метео-аларм у целој Србији