ОГЛАСНА ТАБЛА
НАЈАВЕ И ДОГАЂАЈИ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Промоција књижевности и акустично крстарење

Промоција књижевности Драгана Вилића- четвртак 16. март у 20 часова.

Драган Вилић, рођен 1956. године у Гацку, Босна и Херцеговина. Од 1959. године до 1992. живео је у Сарајеву. Од 2002. године живи у УСА до 2021. године, када се са супругом враћа у Ужице. Бави се писањем поезије и прозе од средњошколских дана, а до сад је објавио 17 књига. Поред објављених књига, његови радови (поезија, проза, новинарски записи, критике, рецензије) излазили су у разним књижевним часописима, новинама, збиркама, као што су Ослобођење, зборници Ријеч, Свитак… те на неким електронским сајтовима. Са повратком из иностранства наставља са промоцијама, учешћима на књижевним вечерима и осталим књижевним активностима широм Србије и БиХ. Промоцију књижевног рада имаће 16.марта од 20. марта у клубу ГКЦ-а са почетком уј 20 часова. У програму учествују књижевница проф. Анђа Г.Шушић и ужички музичар Жељко Димитријевић Банат.

 

Након књижевне вечери Драгана Вилића, у оквиру програма акустичног крстарења наступиће ужички музичар Жељко Димитријевић Банат који ће уједно бити и гост на промоцији књиге. Акустично вече почиње од 21 час у клубу ГКЦ-а.

Град Ужице/Огласна табла

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила