Огласна табла
НАЈАВЕ И ДОГАЂАЈИ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Промоција књиге Бориса Леинера “Азрини свједоци”

Промоција књиге ”Азрини свједоци” биће одржана у клубу ГКЦ-а у петак, 23.септембра од 19 часова. Учесници на промоцији су Борис Леинер, аутор књиге и Јасминка Митрић коуредница издања.

Борис Леинер, легендарни бубњар ек-ју група Азре, Вјештица, Хаустора. Након интригантне аутобиографије “Све био је ритам” објавио је збирку фановских прича под називом “Азрини свједоци”.
Ради се о јединственој књизи коју су написали искључиво фанови Азре из целог региона. Међу најмаркантнијима су управо приче из Србије. Шаролико је то штиво – и забавно, и лудо, смешно, дирљиво, па чак и мисаоно… Те приче су написали људи различитих професија и годишта, из градова и провинција…Преко сто ексклузивних описа с друге стране бине – од почетака бенда до данашњих дана. Књига је hommage оданости Азриних обожаватеља.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Најукуснији ШАМПИЊОНИ према рецепту из бакине кухиње (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сутра бесплатан улаз у Потпећку пећину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржани “Михољски сусрети села” у Луновом Селу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Радови на деоници пута Ужице – Бела Земља

ОГЛАСНА ТАБЛА

Љубивоје Ршумовић: У селу се рађају људи, а у градовима – кућни љубимци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Давор поново оборио Гинисов рекорд: Рођен без леве шаке, а успео да победи светског шампиона у рађењу склекова на једној руци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Туристичка организација Златибор обележила Светски дан туризма

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за понедељак – 26. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Млекара „Наша Златка“ освојила награду за иновативност у производњи традиционалне српске хране на фестивалу хране и вина у Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА