Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

ПРОМО ВИДЕО – “Изабери своју бајку – Златибор зима 2022.“

Сунчани дани, довољно снега за зимске спортове и насмејана лица гостију слика су Златибора ових дана. Зима је ‘’златној планини’’ подарила праву снежну бајку коју су многобројни посетиоци изабрали за свој одмор и разоноду. Урађени су нови зимски видео спотови који сликом и звуком верно дочаравају једно од посебних годишњих доба на Златибору, док потенцијалним туристима приближавају многе активности које су им на располагању. Нови промо видео „Изабери своју бајку – Златибор зима 2022.“ налази се на званичном YоуТубе каналу Туристичке организације Златибор и може се погледати ОВДЕ.

Ова златиборска зима погодује да љубитељи зимских спортова уживају у Ски-центру „Торник“ који се налази на деветом километру од туристичког средишта планине и до њега се може стићи и у кабини ‘’Голд гондоле’’. Ту је понуда разноврсна, ски-стазе су утабане, а скијаше и бордере превози шестоседна жичара.

На скијалишту Обудовица, где је довољно снега за зимске спортове, велики број малишана и рекреативаца такође ужива у чарима зимске идиле. Туристима су овде на располагању стазе са ски-лифтом, терени за санкање, вожњу моторним санкама и други. На Обудовици раде школе скијања, а све што је потребно за садржаје на снегу овде се може рентирати.

Санкалишта и скијалишта у Дино и Авантура парку, као и код школе на Златибору и поред Краљеве чесме, испуњена су дечјим смехом и радосним узвицима. Те и друге могућности за активан одмор и уживање у зимским садржајима Златибор пружа својим гостима.

ИЗАБЕРИ СВОЈУ БАЈКУ – ЗИМА НА ЗЛАТИБОРУ

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Милош поштењачина! Пронашао новчаник са преко 200.000 динара, документима, картицама и вратио власнику!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележен јубилеј Педагошког факултета Ужице, 30 година успешног постојања и рада

ОГЛАСНА ТАБЛА

Маме су закон: Удружење покренуло петицију за допуну Закона о раду

ОГЛАСНА ТАБЛА

ССП Ужице: Грађани незадовољни начином обрачуна рачуна за изношење смећа

ОГЛАСНА ТАБЛА

Отворено са грађанима о новом нацрту Одлуке за програм “Удружимо се “ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почело заказивање термина за упис у школу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Трибина „Да нам школа буде сигурна“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Прва епизода нове кампање „У загрљају Златибора“ – Ски центар „Торник“

ОГЛАСНА ТАБЛА

“Веселе осамдесете” у Градском културном центру

ОГЛАСНА ТАБЛА