0.7 C
Uzice
фебруар 19, 2019
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Promene u Arilju

Za utorak 11. septembar zakazana je sednica Skupštine opštine Arilje na kojoj bi moglo da dođe do promena u vrhu vlasti. Kako smo nazvanično saznali u lokalnom odboru SNS-a, predsednik opštine Zoran Todorović je podneo ostavku, a da li će ona biti verifikovana na sednici u utorak zavisi od toga da li će se unutar stranke usaglasiti ko će biti njegov naslednik.

Predsednik Skupštine opštine Arilje Dragiša Terzić (SNP) nije isključio mogućnost da se o promenama na čelu opštine raspravlja već na sednici koja je zakazana za utrorak, što će pre svega zavisiti od dogovora u vladajućoj koaliciji.

-Ovog trenutka nemam ništa da vam kažem. To bi trebalo da bude tema u utorak za kada je zakazana sednica Skupštine opštine. Ne želim sada da iznosim više informacija za medije, jer to još uvek ništa nije definitivno. Ništa nije definisano, nešto postoji, a šta će biti znaće se na Skupštini. Pre utorka vam ništa ne mogu reći. Poslat je materijal za sednicu SO i te tačke nema na dnevnom redu. Šta će se desiti i da li će se desiti do utorka, u ovom trenutku ne mogu ništa da vam kažem, rekao je Terzić, navodeći da je vladajuća koalicija stabilna i da nema krize vlasti.

Skupština opštine Arilje ima 34 odbornika, od čega vladajuća koalicija, koju čine SNS, SNP i SPS, ima 19 odbornika.

Izvor: ozonpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Dejan Petrović: „Moj otac za mene je najbolji trubač“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Užice, grad koji je bio republika

Oglasna Tabla

Počeli geotehnički istaržni radovi za potrebe izgradnje mosta na Starom gradu

Oglasna Tabla