ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Пролећни тим билдинг на Голд гондоли

Први топли дани пролећа су савршена прилика да се слободно време проведе на златиборској Голд гондоли. Запослени београдске компаније „Comtrade“, њих 180, имали су прилику да уживају у тим билдинг понуди која је објединила неколико услуга.

Поред вожње најдужом гондолом на свету, њих је на врху Торник сачекао прави угођај у природи. На највишој тачки Златибора са које се пружа незабораван поглед, гости су дегустирали тардиционалне специјалитете бранча у ваздуху уз домаће сокове, ракију и воду. Након укусног оброка, додатни угођај наставио се релаксацијом на сунчаном дану, а ту су и незаобилазне инстаграмичне тачке за љубитеље фотографије и друштвених мрежа.

Модерни туризам се све више развија у правцу пословне понуде која подразумева забаву и одмор у природи за шта је траса златиборске гондоле идеално место. Због тога је тим билдиинг додатна услуга Голд гондоле која савременом туристи пружа боравак у природи и одмор од свакодневнице. Корпоративне посете су све чешћи и траженији облик боравка на гондоли, па су на располагању и аир софт, оријентиринг, стреличарство, забавна олимпијада и остале активности прилагођене годишњем добу.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила