Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Пролећни тим билдинг на Голд гондоли

Први топли дани пролећа су савршена прилика да се слободно време проведе на златиборској Голд гондоли. Запослени београдске компаније „Comtrade“, њих 180, имали су прилику да уживају у тим билдинг понуди која је објединила неколико услуга.

Поред вожње најдужом гондолом на свету, њих је на врху Торник сачекао прави угођај у природи. На највишој тачки Златибора са које се пружа незабораван поглед, гости су дегустирали тардиционалне специјалитете бранча у ваздуху уз домаће сокове, ракију и воду. Након укусног оброка, додатни угођај наставио се релаксацијом на сунчаном дану, а ту су и незаобилазне инстаграмичне тачке за љубитеље фотографије и друштвених мрежа.

Модерни туризам се све више развија у правцу пословне понуде која подразумева забаву и одмор у природи за шта је траса златиборске гондоле идеално место. Због тога је тим билдиинг додатна услуга Голд гондоле која савременом туристи пружа боравак у природи и одмор од свакодневнице. Корпоративне посете су све чешћи и траженији облик боравка на гондоли, па су на располагању и аир софт, оријентиринг, стреличарство, забавна олимпијада и остале активности прилагођене годишњем добу.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Куп пријатељства почео са изненађењем

Пријем за представнике ЖФК Црвена Звезда, ЖФК Спартак Суботица, ЖФК Јединство Ужице и ФСС

Колике су цене горива у државама региона: Србија при врху на лествици скупоће

Градски културни центар прикључио се акцији „Ужице за Луку“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Део центра Ужица данас без електричне струје

XVI Полицијада „Златибор 2023“

Нелегално оружје може се предати још данас и сутра без икаквих последица

У ужичком породилишту рођене четири бебе

Временска прогноза за среду 7. мај