ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Projekat „Brzinom do zvezda“ realizovan i u Užicu (VIDEO)

U organizaciji kompanije Telenor i Srpskog Atletskog saveza, a u saradnji sa Sportskim savezom Užice na Gradskom stadionu u Užicu održana je atletska trka “Brzinom do zvezda”. Zahar Basur i Selena Stevanović pobednici su trke i dobitnici diploma i zvezdica Srpskog Atletskog saveza.

Pored njih Vukašin Petrović, Strahinja Arsić, Vuk Šarčević, Konstantin Skorković, Vuk Milivojević, Stefan Koldžić i Đorđe Janjić plasirali su se u finale takmičenja u kategoriji dečaka, dok su kod devojčica plasman na republičko finale ostvarile Galina Despić, Vesna Tomić, Anastasija Božović, Sofija Hadžić, Simona Marjanović, Sara Danilović i Dunja Milivojević.

Projekat „Brzinom do Zvezda“ organizuje kompanija Telenor u saradnji sa Srpskim Atletskim Savezom, u cilju razvoja i popularizacije atletike i promovisanja sporta i fizičke aktivnosti među osnovcima. Ideja vodilja je da se deca integrišu u zdrav sistem koji će doprineti njihovom srećnijem odrastanju i razvoju. Ovaj veliki projekat obuhvatio je 120.000 dece, iz 350 škola sa teritorije Republike Srbije.

Sportski savez Užice i Grad Užice sa zadovoljstvom su uzeli učešće u relaizaciji ovog projekta nastalog sa idejom da se deca integrišu u zdrav sistem, koji će doprineti njihovom srećnijem odrastanju i razvoju.

Trka super finala najbržih dečaka i devojčica iz cele Srbije održaće se krajem ovog meseca, nakon čega sledi julski atletski kamp.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Србији недостаје ових 20.000 радника: Плате веће од оних које примају професори и лекари, а не треба факултет

Градоначелница на Другој националној конференцији „Србија – наша породица“

До сада 583 мајке уз подршку државе обезбедиле дом својим породицама

Данас се обележава Дан борбе против гојазности

Меморијално поетско вече

Успешан викенд за каратисте КК „Ужице“

У среду без воде потрошачи који се снабдевају са Живковића врела

Тијана се из Београда вратила у село и обновила чукундедину воденицу

Стижу нова правила о возачким дозволама