OGLASNA TABLA
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Projekat “Brzinom do zvezda” realizovan i u Užicu (VIDEO)

U organizaciji kompanije Telenor i Srpskog Atletskog saveza, a u saradnji sa Sportskim savezom Užice na Gradskom stadionu u Užicu održana je atletska trka “Brzinom do zvezda”. Zahar Basur i Selena Stevanović pobednici su trke i dobitnici diploma i zvezdica Srpskog Atletskog saveza.

Pored njih Vukašin Petrović, Strahinja Arsić, Vuk Šarčević, Konstantin Skorković, Vuk Milivojević, Stefan Koldžić i Đorđe Janjić plasirali su se u finale takmičenja u kategoriji dečaka, dok su kod devojčica plasman na republičko finale ostvarile Galina Despić, Vesna Tomić, Anastasija Božović, Sofija Hadžić, Simona Marjanović, Sara Danilović i Dunja Milivojević.

Projekat „Brzinom do Zvezda“ organizuje kompanija Telenor u saradnji sa Srpskim Atletskim Savezom, u cilju razvoja i popularizacije atletike i promovisanja sporta i fizičke aktivnosti među osnovcima. Ideja vodilja je da se deca integrišu u zdrav sistem koji će doprineti njihovom srećnijem odrastanju i razvoju. Ovaj veliki projekat obuhvatio je 120.000 dece, iz 350 škola sa teritorije Republike Srbije.

Sportski savez Užice i Grad Užice sa zadovoljstvom su uzeli učešće u relaizaciji ovog projekta nastalog sa idejom da se deca integrišu u zdrav sistem, koji će doprineti njihovom srećnijem odrastanju i razvoju.

Trka super finala najbržih dečaka i devojčica iz cele Srbije održaće se krajem ovog meseca, nakon čega sledi julski atletski kamp.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

“Nemojte me pipati, molim vas!” Učenika iz Užica seksualno zlostavljao taksista koji ga je vozio na maturski ispit. Policija odmah privela napasnika!

Oglasna Tabla

Od sutra stroga kontrola – svi uređaji policije otkrivaće pijane i drogirane vozače

Oglasna Tabla

Najbolje užičko-Najveći pećinski portal na Balkanu

Oglasna Tabla

Zašto nikako ne smete da stavljate krastavac i paradajz zajedno u salatu

Oglasna Tabla

Otkrila je Novaka, proglašena za jednog od najboljih trenera na svetu, a od svog radase nije obogatila: Ovo je priča o legendarnoj Jeleni Genčić (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetski dan velnesa obeležen na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Održano školsko takmičenje u ribolovu (VIDEO)

Oglasna Tabla

Biblioteka vas čeka

Oglasna Tabla

I jutros smo platili Titov dug: Legla nam je rata od 20 miliona evra

Oglasna Tabla