ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Продужен рок за пријаву на конкурс за субвенционисану набавку ложних уређаја

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Ужице – До 29. маја продужен је рок за пријаву заинтересованих грађана на Конкурс за мере смањења аерозагађења из индивидуалних извора.

Укупно расположива средства подстицаја Града и Министарства заштите животне средине за ову намену износе 45.000.000 динара. Највећи износ средстава 30 милиона динара опредељен је за набавку и уградњу котлова на гас, где је максимално учешће Града и Републике Србије до 100.000 динара са ПДВ-ом по пријави, односно до 50% укупне вредности радова по пријави са ПДВ-ом. За меру набавке и уградње топлотних пумпи намењено је 5 милиона динара а максимално учешће Града и Републике Србије до 200.000 динара са ПДВ-ом по пријави, односно до 50% укупне вредности радова по пријави са ПДВ-ом. 10 милиона динара опредељено је за набавку и уградњу котлова или етажних пећи и пећи и шпорета на дрвни пелет при чему је максимално учешће Града и Републике Србије је до 100.000 динара са ПДВ-ом по пријави, односно до 50% укупне вредности радова по пријави са ПДВ-ом ( за котлове и пећи на пелет у систему грејања) и 70.000 динара са ПДВ-ом за пећи и шпорете на пелет.

Важно је нагласити и да се први пут ове године дозвољава учешће на конкурсу физичким лицима, односно  објектима који су у поступку легализације, с тим што се подразумева да су предата сва потребна документа до издавања решења о легалности односно о озакоњењу објекта, што подразумева извештај о затеченом стању као и елаборат геодетских радова за све мере, осим оне која се односи на набавку котлова на гас. Такође први пут за средства могу конкурисати сва физичка лица са територије града, без обзира на то да ли је реч о градским или сеоским месним заједницама. И власници станова у стамбеним зградама који немају услове за прикључење на градски топловод могу рачунати на субвенције уколико испуне неопходне услове.

Сва неопходна документација и за привредне субјекте и за физичка лица доступна је у конкурсу објављеном на званичном сајту Града, као и на портинирници Градске управе и у згради Градске општине Севојно.

Неопходне информације грађани могу добити добити сваког радног дана на телефон 031 592 421.

Пријаве се предају лично у писарници Градске управе за урбанизам, канцеларија бр. 9 или препоручено поштом на адресу Град Ужице, Градска Управа за Урбанизам, Одељење за заштиту животне средине Димитрија Туцовића 52, Ужице.

Конкурс можете преузети ОВДЕ

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

ГГ Слога: Свакодевно нас „бомбардују“ порукама колико је уложено у здравство Ужица

„На кафи са предузетницама“- Караван женског предузетништва ПКС у Ужицу

За санацију депоније Дубоко издвојено 30 милиона евра, радови почињу у септембру

Све је спремно за 10. јубиларну Гулашијаду – у суботу сви за Пријевор

У уторак четврти протест Иницијативе „Да (НЕ) дишемо Дубоко“!

При крају грађевински радови на објекту новог вртића, истовремено реконструкција „Невена“

Саопштење коалиције Србија центар – Демократска странка

Представљање холандскe технологије компаније „BluCon“ (видео)

Дневница берачима малине и до 6000 динара