OГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Продужен рок за пријаву на конкурс за субвенционисану набавку ложних уређаја

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Ужице – До 29. маја продужен је рок за пријаву заинтересованих грађана на Конкурс за мере смањења аерозагађења из индивидуалних извора.

Укупно расположива средства подстицаја Града и Министарства заштите животне средине за ову намену износе 45.000.000 динара. Највећи износ средстава 30 милиона динара опредељен је за набавку и уградњу котлова на гас, где је максимално учешће Града и Републике Србије до 100.000 динара са ПДВ-ом по пријави, односно до 50% укупне вредности радова по пријави са ПДВ-ом. За меру набавке и уградње топлотних пумпи намењено је 5 милиона динара а максимално учешће Града и Републике Србије до 200.000 динара са ПДВ-ом по пријави, односно до 50% укупне вредности радова по пријави са ПДВ-ом. 10 милиона динара опредељено је за набавку и уградњу котлова или етажних пећи и пећи и шпорета на дрвни пелет при чему је максимално учешће Града и Републике Србије је до 100.000 динара са ПДВ-ом по пријави, односно до 50% укупне вредности радова по пријави са ПДВ-ом ( за котлове и пећи на пелет у систему грејања) и 70.000 динара са ПДВ-ом за пећи и шпорете на пелет.

Важно је нагласити и да се први пут ове године дозвољава учешће на конкурсу физичким лицима, односно  објектима који су у поступку легализације, с тим што се подразумева да су предата сва потребна документа до издавања решења о легалности односно о озакоњењу објекта, што подразумева извештај о затеченом стању као и елаборат геодетских радова за све мере, осим оне која се односи на набавку котлова на гас. Такође први пут за средства могу конкурисати сва физичка лица са територије града, без обзира на то да ли је реч о градским или сеоским месним заједницама. И власници станова у стамбеним зградама који немају услове за прикључење на градски топловод могу рачунати на субвенције уколико испуне неопходне услове.

Сва неопходна документација и за привредне субјекте и за физичка лица доступна је у конкурсу објављеном на званичном сајту Града, као и на портинирници Градске управе и у згради Градске општине Севојно.

Неопходне информације грађани могу добити добити сваког радног дана на телефон 031 592 421.

Пријаве се предају лично у писарници Градске управе за урбанизам, канцеларија бр. 9 или препоручено поштом на адресу Град Ужице, Градска Управа за Урбанизам, Одељење за заштиту животне средине Димитрија Туцовића 52, Ужице.

Конкурс можете преузети ОВДЕ

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Отворен реконструисани гранични прелаз Котроман између Србије и БиХ

Oglasna Tabla

Посне шпагете са туњевином које су готове за свега неколико минута!

Oglasna Tabla

Концерт Биље Крстић поводом Дана Општине Чајетина

Oglasna Tabla

Данас полагање мале матуре

Oglasna Tabla

Конзервирана чесма на Тргу Светог Саве

Oglasna Tabla

У ужичком породилишту рођене три бебе

Oglasna Tabla

ГСС у сменама мотри на овим српским планинама: За њих не постоји препрека када су људски животи у питању

Oglasna Tabla

Пред нама сунчан и топао дан, температура до 34 степена

Oglasna Tabla

Најмасовнија манифестација на води, Дринска регата заказана за јул: Очекује се преко 100.000 људи

Oglasna Tabla