ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Продужен конкурс за Start up предузетнике

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Иновациони бизнис центар Златибор продужио је рок за пријаву на конкурс за подршку предузетништву до 27. јуна. Велики број приспелих пријава за конкурс који је првобитно требало да се закључи 26. маја условио је продужење рока, а ИБЦ је учинио додатни напор да се буџет за ову намену увећа. Практично, то значи да се увећава могућност за добијање подршке за већи број старт ап предузећа.

Право учешћа на конкурсу имају незапослена лица са евиденције НСЗ која имају добру идеју за перспективан бизнис, а приоритети су жене и млади до 30 година.

Бесповратна средства за старт ап-ове су одређена у износима од 300.000,00 до 600.000,00 динара с тим што кандидати морају обезбедити минимум 20 % сопственог учешћа. Средства која се обезбеђују као бесповратна могу се утрошити на набавку основних средстава, али и за оперативне трошкове с тим што они не могу бити прећи 20% подстицаја.

Стар ап пројекти који ће, на овај начин, моћи да добију финансијска средстава као и организационо техничку подршку за почетак самосталног бизниса могу рачунати на информативно саветодавне услуге ИБЦ-у.

Додатне информације кандидати могу добити у просторијама Иновационог бизнис центра на Златибору, такође путем телефона : 031/ 3100 322 или 064/824 06 46, или мејл: radivoje.misovic@ibczlatibor.rs

Начин конкурисања је непромењен: аплицира се попуњавањем образаца доступних у прилозима.

Prilozi: 

KONKURS-ZA-STARTAP-2022

PRIJAVNI FORMULAR

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Пети пут узастопно одбојкашице Србије на олимпијским играма

ОГЛАСНА ТАБЛА

Гориво поскупљује још шест динара, бићемо апсолутни рекордери

ОГЛАСНА ТАБЛА

Грађани више подизали кеш и стамбене кредите, мање потрошачке

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пола запослених у Србији прима мање од 64.734 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фигура жене у гусларству: Стеванија једнака међу њима (ФОТО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Меморијално музичко-књижевно вече

ОГЛАСНА ТАБЛА

Традиционалном акцијом удружење “Јефимија” и град Ужице придружили се кампањи “Дај педалу раку” (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Југословенка у ГКЦ

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 82. годишњица ослобођења Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА