ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Продаја улазница за наредне догађаје у ГКЦ-у

Представа Генерална проба Нушића, редитељке Бојане Тушуп, у којој главне улоге играју Мирољуб Турајлија, Сандра Јанковић и Бојана Тушуп је водвиљска комедија у којој троје глумаца тумаче два и по уметника који се храбро хватају у коштац са Нушићевим делом “Госпођа министарка” и која представља својеврсни омаж нашем најбољем комедиографу, на програму је у четвртак, 9. маја у клубу ГКЦ-а. Улазнице за ову представу могу се набавити по цени од 700 рсд, а број улазница је ограничен. Почетак представе је у 20 часова.

Продуцентски DJ duo Fox & Recht који наступају под њиховим брендом YUGOTON наступиће у клубу ГКЦ-а у суботу 11.маја. Њихов концепт је заснован на ЕX – YУ музици коју обрађују у виду ремикса у препознатљивом теч хаус правцу. У питању је један савршен музички времеплов најпопуларнијих песама из доба Југославије, а у једном сасвим новом и другачијем облику. Улазнице у промо периоду могу се набавити по цени од 500 динара, док ће на дан наступа њихова цена износити 600 динара. YUGOTON парти почиње у 21 сат.

Бенд Ничим изазван су присутни више од десет година на домаћој сцени и иза себе имају прегршт хитова, које можемо чути на сваком кораку. Њихови концери су идеална прилика за плес, хорско певање и изнад свега одличан провод. Ужичка публика ће моћи поново да их слуша 17. маја, а улазнице можете набавити на два начина. Цена за првих 100 улазница биће 1000 динара, док ће остатак улазница бити у продаји по цени од 1200 динара. Почетак концерта је у 21 сат.

Подсећамо, радно време билетарнице ГКЦ-а је сваког радног дана од 11 до 16 часова.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Сваки плод је разлупан и на земљи, ово се не памти: Страшно невреме погодило Западну Србију, град величине ораха иништио малине у многим селима

Кафа скупља од 1. јула

Ухапшен Суботичанин због утаје пореза

Изложба Јелене Петровић Луковић и концерт Сање Марковић ансамбла

ССП Ужице: Ужичани на контаминираном терену препуштени сами себи

Несрећа у Ужицу! Девојка пала кроз прозор, хитно пребачена у болницу

Дом здравља Ужице интезивирао превентивне активности

Променљиво облачно и нестабилно, локално могућ град

Одређена прецизна траса аутопута до Црне Горе: Ево куда тачно пролази дионица преко Пештери