ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗДРАВЉЕ

Природан лек против АСТМЕ! Пролеће доноси алергије које проузрокују и ову болест против које се можете борити ОВИМ напитком!

Алергијска астма је све чешћа појава у време цветања, како код младих тако и код старих. У даљем тексту откривамо вам природан рецепт у борби против астме!

Алергијска астма је најчешћи облик астме, код деце се јавља у преко 90%, а код одраслих у 50% случајева. Алергени уобичајено нису опасни за наш организам, али ако их имунолошки систем не препозна као безопасне материје, долази до развоја преосетљивости, односно алергијске реакције током које се стварају антитела која потом покрећу имунолошку реакцију која доводи до развоја астме.

Потенцијални алергени се налазе свуда око нас: у ваздуху, храни, одећи, накиту, на радном месту итд. Врста алергијске реакције најчешће зависи од места њиховог уласка у организам. Најчешћи алергени који доводе до развоја алергијске астме су полени (трава, корова и дрвећа), гриње, гљивице и алергени са коже и длаке кућних љубимаца, мада се могу наћи и у храни и лековима. Алергијска астма је често удружена с другима алергијским болестима, у првом реду са алергијском кијавицом, алергијским коњуктивитисом и атопијским дерматитисом.

Откривамо вам потпуно природан рецепт против астме, биће вам потребно само да одете до најближе продавнице здраве хране и од продавца да тражите следећи микс:

20г аниса

20г цвета подбеле 

60г листа подбеле 

Након што узмете ову лековиту мешавину начин припреме јесте да 3 кашике кувате у пола литре воде 10 минута. 

Када је готово, оставите целу ноћ на одстоји и сутра пијте тај напитак читав дан уместо воде! 

Извор: magazin.novosti.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

„Рефест Златибор 2024“

Радови на пешачкој стази на Главици при крају

Драма код Косјерића: Аутобус пун туриста из Кине слетео са пута, сви су одмах евакуисани а надлежни извлаче возило

Младић из Ужица пешачи ка Острогу да би помогао једној сиромашној породици: „Сазнао сам да Маринковићи по два-три дана немају ни хлеба да једу“

Данас су Летње задушнице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 22. јун

Нове цене горива

Данас исплата редовне и привремене новчане накнаде за мај

Отворена летња туристичка сезона на Торнику