14.3 C
Uzice
септембар 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE UŽIČKE VESTI

Priređen prijem za užičkog bronzanog kik boksera


Užičanin Nikola Filipović, kao član reprezentacije Srbije, osvojio je bronzanu medalju u kik boksu, na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu održanom u Budimpešti. Tim povodom, za Filipovića i njegovog prvog trenera, Miladina Danilovića, priređen je svečani prijem u Gradskoj kući. Za postignuti uspeh, čestitke i prigodan poklon, uputili su zamenik gradonačelnika Nemanja Nešić i član Gradskog veća zadužen za sport Petar Blagojević.

„Zadovoljstvo mi je što mogu u ime grada Užica da čestitam Nikoli na osvojenoj bronzanoj medalji na svetskom prvenstvu u kik boksu koje je održano u Budimpešti. Nikola je nastupio za reprezentaciju Srbije što znači da je cela država ponosna na njegov uspeh, ali naročito je ponosno Užice jer je Nikola naš sugrađanin koji je svoje prve lekcije o kik boksu naučio uz budno oko njegovog prvog trenera, gospodina Miladina Danilovića, koji je danas sa nama. Užice je oduvek bilo grad sporta i oduvek su naši sportisti ostvarivali značajne rezultate u najpopularnijim sportovima poput fudbala, košarke, odbojke, atletike. Mnogi pojedinci su uspevali da zasijaju kako na državnim, tako i na međunarodnim takmičenjima. Ja sam siguran da će Nikola uz talenat koji ima, uz naporan rad koji ulaže i sudeći po rezultatima iz ove godine u narednom periodu biti neko čije ime će se dugo pominjati u Užicu po vrhunskim sportskim rezultatima“, istakao je Blagojević.

Zahvaljujući se na podršci koju je imao od strane grada Užica u toku priprema i treniranja, Filipović je rekao da je sve ono što je ostvario, rezultat uloženog truda i izrazio žal što je u polufinalu protiv Azerbejdžana, za jedan bod, izgubljena šansa da se vrati sa zlatnim odličjem.

Ove godine mladi kik bokser može da se pohvali velikim brojem zlatnih medalja i to sa državnog prvenstva, sa balkanskog takmičenja, sa kupova i evo, na kraju, bronzom sa Svetskog prvenstva.

Užice – Oglasna Tabla/uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Radionica pustovanja vune za slepe i slabovide u Užicu uz podršku Ambasade Francuske

Oglasna Tabla

Salata sa pečenim paprikama (video)

Oglasna Tabla

Vreme kestenja, opalog lišća i ajvara: Jesen nam i zvanično stiže sutra

Oglasna Tabla

Marijana (12) napisala sastav koji cela zemlja čita ne trepćući! Navešće vas dobro da razmislite o svom životu

Oglasna Tabla

Održan četvrti “Užički biciklistički karavan” (VIDEO)

Oglasna Tabla

MATIS proizvodi najkvalitetnije kuhinje u Srbiji, kompanija među 100 najvećih u zemlji !

Oglasna Tabla

Danas sunčano do 27 stepeni, posle podne naoblačenje

Oglasna Tabla

Leposava Majstorović, najvoljenija medicinska sestra Užica, bila i ostala (VIDEO)

Oglasna Tabla

U nedelju šeste Pesničke vatre zlatiborske

Oglasna Tabla