Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Приредба и долазак Деда Мраза у просторије Дневног боравка „Зрачак“ (видео)

Нема сумње да је подела новогодишњих пакетића за кориснике Дневног боравка „Зрачак“ догађај коме се највише радују у току читаве године. Након месец дана трајања припрема, уприличена је приредба у присуству великог броја гостију.

Поводом наступајућих новогодишњих празника у Дневном боравку „Зрачак“ извршена је подела пакетића. Поред свакодневних забавних и едукативних активности, кориснике „Зрачка“ посебно су обрадовали поклони и долазак Деда Мраза као и целокупно празнично весеље које је организовано за њих.

„Ове године је било скоро 30 учесника од чега је 11 учесника корисника услуге дневног боравка Зрачак и 20 ученика ОШ „Димитрије Туцовић“ који нас годинама уназад веома радо подрже у приредби. Пакетиће смо добили од Црвеног крста Чајетина а ту су и поклони од Голд Гондоле, Туристичко рекреативног центра на Златибору а ту су и поклони хотела Мона у виду комода. Припрема за приредбу траје месец дана, корисници са волонтерима припремају честитке а ових дана смо спремали и колаче са ученицама Основне школе тако да смо се јако лепо дружили и радовали овом данашњем догађају“ каже Марина Чаџић, координатор Дневног боравка „Зрачак“.

Свечаност су употпунили родитељи корисника услуга „Зрачак“, хор ОШ „Димитрије Туцовић“, млади литерарци и многи други. Након успешно изведене приредбе уследило је дељење пакетића и сликање са Деда Мразом а гости су добили поклоне у виду слаткиша и честитки.

Златиборпресс

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Комбуха је право лековито чудо, еликсир младости и дуговечности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови поласци на линији Турица- Севојно

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

57. Саветовање агронома и пољопривредника Србије на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хаварија у Коштици, нормализација водоснабдевања до 16 часова

ОГЛАСНА ТАБЛА

Представа “Свињски отац”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Стопића пећини уређена нова стаза дужине 60 метара ( видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечан рачун за гас биће већи за око 1.400 динара?

ОГЛАСНА ТАБЛА