ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Припадници Народне патроле Ужице објаснили како су пронашли тело Јоване Марјановић

Тело Јоване Марјановић пронашло је седам младића из Ужица, припадника Народних патрола Ужице.

– Ми смо се упутили на Златибор одмах по позиву да се придружимо претрази. На Златибору, на месту где је нађен телефон састали смо се са ћеркама сада преминуле Јоване. Оне су се вратиле у центар да прегледавају снимке, а ми смо се упутили ка Тић пољу. Распоредили смо се на 15 метара и почели претрагу. Негде на око километар од места где је пронађен телефон, у шумици крај неког потока. Омдах смо видели иста одећа. Тело је било смрзнуто, без неких знакова крви и слично. Али, то ће полиција и надлежни утврдити. Поред смо само запазили једну флашу, али ништа нисмо дирали. Јавили смо ћеркама и полицији. Оне су биле у великом шоку – каже Владимир Петровић, један од седам младића који су учествовали у потрази.

Подсетимо, Јована Марјановић (54) нестала је 22. децембра на Златибору. Она је изашла да прошета из стана у улици Саве Станојчића број 47, а након пар минута телефон јој је искључен и од тада јој се губи сваки траг.

Јованине ћерке нешто пре 21 сат синоћ добиле су дојаву да је њихова мајка наводно синоћ примећена, три дана после нестанка.

Мушкарац који им се представио као Београђанин рекао им је да је жену која одговара Јованином опису приметио крај магистралног пута Златибор – Нова Варош, око 15 километара од туристичког центра планине, близу атракције зване “Ел Пасо”, популарног “каубојског града”. Међутим, дојава је била лажна.

Извор:informer.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Сутра до 32 степена, а онда опет потоп: Најновије упозорење РХМЗ: Ево какво нас време очекује од понедељка

Закон не забрањује продају електронских цигарета деци, а хемикалије које удишу су и те како штетне

Минимални годишњи одмор 20 радних дана, али радно искуство и школа доносе и дуже летовање

Сезона одмора се захуктава: Како најјефтиније плаћати у иностранству?

Ухапшена жена осумњичена да је претукла наставницу у школи на Новом Београду

Друго место за ученике првог разреда ОШ „Саво Јовановић Сирогојно“ на Републичком такмичењу „Пажљивкова смотра 2024“ (видео)

У Дому здравља у Чајетини – бесплатни превентивни здравствени прегледи

Србију чека сунчан и топао викенд, температура до 30 степени

Из културне ризнице града, предавање Миленко Мисаиловић