OГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Пријем за најуспешније Ужичане у 2021. години (ВИДЕО)

Традиционално у Свечаној сали Градске куће приређен је пријем за најуспешније Ужичане у 2021. години.

Ужичане, који сте у претходној години успели да достигну највише циљеве, остваре запажене резултате и буду најбољи,  или у друштву најбољих у својим делатностима поздравила је градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић.

“Без обзира да ли сте се доказивали на пољу науке, културе, спорта или некој другој области, свако од вас је личним залагањем и постигнутим резултатима дао значајан допринос промоцији нашег града. Град Ужице ће увек пружати подршку настојањима вредних, талентованих људи и препознавати и ценити  праве вредности. Поносни смо на ваше успехе који нису случајност, већ резултат дуготрајног и озбиљног рада. Ви сте они који треба да буду узор многима, посебно младим генерацијама. Пример како се да се такмиче и то не само са конкуренцијом, већ и са сопственим могућностима. То је једини пут који води до максималних резултата. Хвала вам за све што сте учинили са жељом да у 2022. године још даље померите границе, освојите неосвојено и својим успесима обрадујете све Ужичане”, поручила је награђенима градоначелница Ужица.

Ужице је у прошлој години добило седам доктора наука и то су Славица Карајичић, Владислава Стојић, Оливера Топаловић, Маријана Терзић, Младен Терзић, Бранка Арсовић и Ненад Милинковић.

Према оцени колега и надређених у Полицијској управи Ужице, најбољи радник у 2021. години је Зоран Данчетовић, помоћник командира у Полицијској испостави Ужице, док је најбољи ватрогасац је Жарко Маркагић, ватрогасац спасилац возач у Ватрогасно спасилачком батаљону.

Најбољи радници јавног сектора су Стево Марковић из ЈКП „Биоктош” и Горан Пејић – из ЈП „Стан“.

Ужички спортисти су и у претходној години на најбољи начин репрезентовали свој град и своју земљу. Остварили су запажене резултате на домаћој и међународној сцени. Међу награђенима су Оливера ЈЕвтић, Милован Микица Веснић, Небојша Ђурић, Адмир Дураковић, Лидија Трмчић, Милан Тодоровић, Олга Стојановић… За њихове резултате заслужни су тренери па су међу награђенима Славко Кузмановић, Милош Ршумовић, Сретен Нешковић…

И у претходној години стигле су вредне награде ужичким културним радницима и институцијама, због чега су на пријему за најуспешније Ужичане заслужено били и Зоран Стаматовић директор Народног позоришта Ужице, Славица Стефановић директорка Народног музеја Ужице и представници КУД-а “Севојно”.

Јелена Божовић, Наталија Јокић и Биљана Кузмановић награђени су новинари.

Užice.rs/Oglasnatabla.info

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Златарско језеро „попила” суша, Највећа акумулација на Увцу готово без купача и кампера, а чамци врло ретко пале моторе

Oglasna Tabla

Настрадао дечак док је са оцем припремао огрев за зиму

Oglasna Tabla

Чудо природе у селу код Нове Вароши, пронађена џиновска гљива пухара пречника око пола метра

Oglasna Tabla

Произвођачи тражили да замрзнута цена пелета буде 370 евра по тони

Oglasna Tabla

Концерт групе Неверне бебе

Oglasna Tabla

Санација оштећених тераса на објекту Спомен-дома Меморијалног комплекса Кадињача

Oglasna Tabla

Срби га запленили од Немаца током Другог светског рата, а сада већ деценијама чува Ужице: Тенк симбол је града на Ђетињи

Oglasna Tabla

Суд донео одлуку: Рехабилитован четнички војвода Никола Калабић

Oglasna Tabla

Ужичка “Нискоградња” свакодневно ради на санацији ударних рупа, пресвлачењу коловоза и комплетних реконструкција (ВИДЕО)

Oglasna Tabla