ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Prijem za najuspešnije Užičane u 2019. godini (VIDEO)

Danas je u Svečanoj sali Gradske kuće upriličen prijem za najuspešnije Užičane u 2019. godini, za one koji su u protekloj godini ozbiljnim, kontinuiranim radom uspeli da ostvarite izuzetne rezultate.

Zamenik gradonačelnika Užica Ivan Stanisavljević je čestitajući im na uspešnoj godini izrazio zahvalnost što su svojim ličnim postignućima na najbolji način afirmisali i naš grad.

„Iza svakog uspeha stoje veliki napori i upornost da se stigne do cilja. Mnogi na tom putu, u nedostatku volje i samopouzdanja zastanu, neki i odustanu. Oni koji ne posustaju pomeraju granice, dokazuju da se uvek može više i bolje i zato zaslužuju našu pažnju i poštovanje. Važno je da u svakom trenutku nastojimo da budemo bolji, da svakog dana napredujemo, da se svakog dana dokazujemo, i to ne drugima, već sebi.“-rekao je u svom obraćanju Stanisavljević.

Među najuspešnijim Užičanima u 2019. godini su:

Doktori nauka:

 1. Gordana Stanić – doktor ekonomija
 2. Nataša Trnavac Ćaldović– doktor nauka -filološke nauke
 3. Danijela Stanić – doktor nauka -filološke nauke
 4. Milan Jelisavčić – doktor filozofskih nauka
 5. Jelena Tanasijević – doktor političkih nauka
 6. Jelena Milić – doktor nauka u oblasti arhitekture

Među najuspešnijim su i policajac Željko Maksimović, vatrogasac Duško Nikolić, radnici javnog sektora Rađen Žunić iz JKP Vodovod i Veljko Aleksić iz JKP Bioktoš, ali i užički Crveni krst koji je u prethodnoj godini osvojio sveukupno prvo mesto na državnom prvenstvu, zatim Narodno pozorište koje je na 55. Festivalu profesionalnih pozorišta Srbije “Joakim Vujić” u Kraljevu, sa predstavom “Ali grad me je štitio” osvojilo Specijalnu nagradu za kolektivni umetnički čin i Nagradu za najbolju kostimografiju koja je pripala Maji Mirković i Biljani Tegeltiji-Bojanić.

Uspešni su bili i naši mladi užički robotičari – Na Svetskom takmičenju u edukativnoj robotici (WER – World Educational Robot Contest) održanom u Šangaju 14. i 15. decembra, tim Prve osnovne škole kralja Petra II iz Užica pod imenom „Andrijaši“ osvojio je treću nagradu u u kategoriji BRICK, kao i nagradu za izvanredan doprinos (Outstanding Contribution). Užice su predstavljali osnovci Dragica GavrilovićAndrej Stevanović i Luka Majkić pod vođstvom nastavnika Gorana Bojovića.

Užički sportisti koji su protekle godine na najbolji način predstavljali svoj grad i svoju zemlju i ostvarili zapažene rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni i obradovali nas uspesima su:

 1. Olivera Jevtić
 2. Nebojša Đurić
 3. Milovan Mikica Vesnić
 4. Dejan Tomić
 5. KK Sloboda

Najuspešniji među novinarima su: Jelena Božović, Vladimir Lojanica i Natalija Vidić.

Užice – Oglasna Tabla/uzice.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Чаробно и живописно златиборско село Семегњево, оаза нетакнуте природе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Граовци Романију и Далмацију заменили српском варошицом у којој остварују животне снове (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржана 44.седница СО Чајетина (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Позив младима да се пријаве на конкурс за упис у Средњу школу унутрашњих послова „Јаков Ненадовић” (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Насред пута засађен бели бор, возачи пролазе у чуду: Хит слика из села Заовине на Тари, домишљати мештани поставили необичну „декорацију“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Више од 70 одсто грађана не испуњава критеријуме за пристојан живот

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење Зелено-левог фронта: Ера корупције у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због бахатих појединаца све више дивљих депонија у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Отворен конкурс за бесповратна средства за набавку пластеника

ОГЛАСНА ТАБЛА