5.8 C
Uzice
март 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

PRIJEM JOŠ 675 PROFESIONALNIH VOJNIKA


Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije otvorili su konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika. Podnošenje prijava, uz proveru fizičke sposobnosti, biće organizovano 30. juna od 7.30 do 10 časova u kasarnama čije adrese se nalaze u konkursu.
Reč je o neposrednom prijemu vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, te su potencijalni kandidati svi državljani Republike Srbije koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina. Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanja ugovora do navršenih 40 godina života.
Od januara 2017. godine 739 profesionalnih vojnika već je primljeno u radni odnos u Vojsku Srbije, zahvaljujući inicijativi koju je pokrenuo ministar odbrane Zoran Đorđević uz podršku Vlade Republike Srbije.
Adrese kasarni u kojima se podnose prijave, kao i svi podaci o uslovima konkursa i primerci izjava koje se podnose, možete preuzeti na našem sajtu http://www.mod.gov.rs/cir/11108/popuna-radnih-mesta-profesionalnih-vojnika-na-odredjeno-vreme-u-vojsci-srbije-11108

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Danas je svetski dan osoba s Daunovim sindromom

Oglasna Tabla

Ključne izmene koje donosi novi pravilnik o ocenjivanju u osnovnim i srednjim školama

Oglasna Tabla

Direktori u zdravstvenim ustanovama i do – penzije

Oglasna Tabla