OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Pribojci na finalu SIM Srbije na Kopaoniku

Priboj – Sportska ekspedicija pribojskih osnovaca, koja je izborila pravo nastupa na državnom finalu Sportskih igara mladih Srbije, otputovala je danas na Kopaonik, gde će u sportsko – rekreativnom centru „Brzeća“, ostati do nedelje i pokušati da izbori nastup na završnom, međunarodnom finalu ovogodišnjih Sportskih igara mladih, u Splitu.

Podsetimo, plasman na državno finale SIM Srbije, 20. i 22. juna, nakon svečanog otvaranja Igara u Priboju, izborilo je 80-ak pribojskih mališana i 20 devojčica i dečaka iz Prijepolja.

Zbog epidemiološke situacije i poštovanja zaštitnih mera od koronavirusa, finale ovogodišnjih 7. SIM Srbije će se održati tokom tri vikenda na Kopaoniku. Prvog vikenda iz Priboja su otputovali takmičari iz pet sportskih disciplina – između dve vatre, ženski i muški rukomet, šah, stoni tenis i tenis. Ukupno je otputovalo 60 mladih Pribojaca, i 10 devojčica i dečaka iz Prijepolja.

Narednog vikenda vizu za Split pokušaće da izbore takmičari u malom fudbalu za dečake i devojčice, u okviru Coca Cola kupa, a poslednjeg vikenda u septembru, na Kopaoniku će se nadmetati, odbojkaši i odbojkašice, kao i takmičari u odbojci na pesku.

Podsetimo, plasman na završno ili međunarodno finale ovogodišnjih Sportskih igara mladih već je izborilo 17 pribojskih mališana, i to fudbaleri 2009. godište i mlađi, kao i sedam atletičara iste starosne dobi.

Finale SIM, odnosno osnovaca Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, tradicionalno se održava u Splitu, termin je 10.oktobar, a zbog trenutne epidemiološke situacije u ovom hrvatskom gradu, postoji mogućnost i da se završna smotra ovogodišnjeg karavana SIM održi u istom terminu na Zlatiboru – referišu iz Sportskog saveza Priboja.

Izvor: GZS

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Groblje Sarića Osoje dobija novu upravnu zgradu

Oglasna Tabla

Poslednje sedmice 19 novozaraženih u Zlatiborskom okrugu

Oglasna Tabla

Najmekša na svetu: Recept za lisnatu pogaču koja se topi u ustima

Oglasna Tabla

Uhapšeni u toku razmene droge: Pribojci osuđeni zbog heroina

Oglasna Tabla

Tragedija kod Užica: Traktorista sleteo u ambis dubok 20 metara i poginuo

Oglasna Tabla

Poznati vloger na Zlatiboru: Prvi snimak iz Srbije već ima 750 hiljada pregleda (VIDEO)

Oglasna Tabla

U Opštoj bolnici u Užicu trenutno je hospitalizovano pet pozitivnih i suspektnih pacijenata na korona virus

Oglasna Tabla

Ministarstvo sufinansira energetsku efikasnost na lokalu

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za utorak – 29. septembar

Oglasna Tabla