Огласна табла
ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Преживели пад џипа са моста у реку: Четворица Нововарошана кренула по бадњак, па колима слетели са пута

Позвали су Хитну помоћ која је превезла повређене и полицију која је зауставила саобраћај и пут држала затвореним док лед није попустио
Четворица Нововарошана, старих од 35 до 59 година, правим чудом су на Бадње јутро преживели пад џипом са моста у ледену реку Злошницу која се улива у Златарско језеро.

Један од њих је због повреда пршљенова превежен на ВМА, други је после указане помоћи пуштен на кућни опоравак, док су двојица прошли без повреда.

Нешто иза пет сати скренули су са магистралног на некатегорисани асфалтни пут ка засеоку Врлан како би секли бадњаке. Иако је температура била изнад нуле, коловоз је био прекирвен ледом као стакло.

-На низбрдици сам изгубио контролу над џипом који је као стрела полетео наниже. Клизали смо путем неких 60 метара до моста на Злошници на који се улази из благе десне кривине и одалте смо, са висине од око четири метра, слетели у реку која је на том месту широка два-три метра, а дубока 30-40 центиметара – испричао је за „Блиц“ Нововарошанин који је управљао џипом.

Возило је, каже он, пало на бок и потпуно се смрскало, а њих четворица су се, иако ошамућени и угровани, из олупине извукли кроз врата сувозача. Срећна околност за њих је да водостај Злошнице није био висок као што зна да буде.

Позвали су Хитну помоћ која је превезла повређене и полицију која је зауставила саобраћај и пут држала затвореним док лед није попустио.

-Пут којим смо се кретали осим ка Врлану води и ка селу Вилови. Без обзира што је некатегорисан, њиме свакодневно пролази немали број људи, а опет нити је био посут ризлом, нити дуж њега постоји одбојна ограда, због чега прети опасност. Због тога је овде и раније долазило до удеса – испричао је Нововарошанин.

Телеграф.рс / Фото: Схуттерстоцк/Илустрација

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Комбуха је право лековито чудо, еликсир младости и дуговечности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови поласци на линији Турица- Севојно

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

57. Саветовање агронома и пољопривредника Србије на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хаварија у Коштици, нормализација водоснабдевања до 16 часова

ОГЛАСНА ТАБЛА

Представа “Свињски отац”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Стопића пећини уређена нова стаза дужине 60 метара ( видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечан рачун за гас биће већи за око 1.400 динара?

ОГЛАСНА ТАБЛА