OГЛАСНА ТАБЛА
Uncategorized

Презентован пројекат реконструкције Здравственог центра Ужице

У присуству представника Здравственог центра и Опште болнице Ужице, ЈП “Ужице развој” и Града Ужица фирма “Сет Шабац” презентовала је пројекат реконструкције Здравственог центра Ужиице. Пројекат је приказан у 3Д формату, тако да су присутни имали прилику да виде како ће после комплетне реконструкције изгледати овај болнички комлекс.

За среду 2. фебруар заказан је састанак Комисије за планове у Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, где би требало да буде усвојен урбанистички пројекат за комплетну реконструкцију Здравственог центра и Опште болнице Ужице.

Након усвајања урбанистичког пројекта стичу се услови за подношење захтева за локацијске услове и израду пројекта за грађевинску дозволу.

Подсетимо, реконструкција и доградња Здравственог центра и Опште болнице Ужице један је од највећих пројеката који ће кроз четири године бити реализован у Ужицу. Сама вредност радова која је процењена на око 80 милиона евра и рок од четири године довољно говоре о обиму радова који ће бити изведени. Ово практично значи да ће цела болница бити реконструисана, а биће изграђено и нових седам до десет хиљада квадратних метара. Када радови буду завршени Здравствени центар Ужице ће, како је најављено, добити статус Клиничко болничког центра.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Направите сами домаћи кајмак: Оригинални рецепт из Ужица за прави специјалитет на вашем столу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пуњено пилеће бело месо: По бакином мишљењу најлепши ручак (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

ОГЛАСНА ТАБЛА

Заједничком сарадњом до реализације важних инвестиција

ОГЛАСНА ТАБЛА

Поново ми сунце сија, срце пуно све ми прија… Мимо Лукић (ПРЕМИЈЕРА)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Новак Ђоковић пласирао се у четвртину финала Вимблдона

ОГЛАСНА ТАБЛА

Свечано обележен Дан општине Чајетина уз нову фонтану и концерт Биље Крстић

Изложба “Ала је леп овај свет” у Галерији Рефлектор

ОГЛАСНА ТАБЛА

Додељена признања „Видовдански витез 2022.“ у Културном центру на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА