ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Преврнут аутомобил пронађен у каналу у центру Ужица: Несвакидашња саобраћајна незгода, повређена девојка која је управљала возилом

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Несвакидашња сцена изненадила је Ужичане који су се нашли у центру града, када су у каналу угледали потпуно преврнут аутомобил “волскваген поло” који је завршио на крову. До ове саобраћајне незгоде дошло је из још неутврђених разлога, а девојка која је била за воланом због задобијених повреда пребачена је у ужичку болницу.

“Претпостављамо да је изгубила контролу над возилом док је покушала да га упаркира или испаркира и онда је са паркинг места слетела у канал који се назива Царински поток. Аутомобил је скроз преврнут, слика изгледа застрашујуће, надамо се да ће се девојка која је возила брзо опоравити”, рекао је за РИНУ један од очевидаца.

Он додаје да је ово други пут у кратком временском периоду да Ужичанкама аутомобил заврши у каналу и да се слична саобрћајна незгода догодила и пре месец дана.

Радио Луна

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Концерт народних игара и песама – КУД „Златибор“ Чајетина

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору одржана седма Туристичка конференција „Западна Србија“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Успостављен директан платни промет између Србије и Црне Горе

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији послује 32.139 фирми које немају запослене

ОГЛАСНА ТАБЛА

Светски Дан планина обележава се данас

ОГЛАСНА ТАБЛА

Промоција књиге „У загрљају месечине“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Уговори о сталном запослењу за раднике ангажоване током ковида (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Следеће године 18 нових возова, нове пруге и линије Србијавоза

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА