ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СРБИЈА

Претежно облачно, местимично киша, увече више падавина

Циклон из Ђеновског залива премешта се преко Балканског полуострвa доносећи кишу најпре западу Србије, а затим осталим пределима. Увече ће се падавине појачати и ветар. Ујутру од 3 степена, највиша дневна до 17. У Београду повремено слаба киша, до 16 степени. Увече јаче падавине.

У среду ујутру понегде по котлинама и у низијама краткотрајна магла. У току дана претежно облачно, местимично са кишом. Више падавина се очекује увече и у току ноћи.

Ветар слаб и умерен, у планинским пределима и јак јужни и југозападни, који ће у току ноћи бити у скретању на северозападни уз појачање и у осталим крајевима. Најнижа температура од 3 до 8 степени, највиша од 11 до 17 степени.

Сутра претежно облачно и мало свежије, местимично са кишом, на југу и са локалним пљусковима. Ветар умерен и јак, на истоку повремено и олујни, северозападни, који ће крајем дана ослабити уз престанак падавина и краткотрајно разведравање. Најнижа температура од 7 до 10 степени, највиша од 10 до 14 степени.

У петак умерено до потпуно облачно, местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и на планинама повремено и јак, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 3 до 7 степени, највиша од 8 степени  у Тимочкој Крајини до 15 степени на југу и југоистоку Србије.

Првог дана викенда претежно облачно, местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије повремено и јак, северни и северозападни. Најнижа температура од 5 до 9 степени, највиша од 10 степени до 15 степени.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ухапшен младић из Косјерића који је претукао девојку из Русије: „Молила сам га на три језика да ме не удара“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Од 14. септембра ове године, на СМА је тестирано више од 13.000 беба ВИДЕО

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обећана помоћ стигла на адресу шесточлане породице Бажалац (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

На аукцији продате осмогодишње државне обвезнице у износу од 23,24 милијарде динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Зашто је теби теже него твојој чукунбаби?

ОГЛАСНА ТАБЛА

АИК Банка добитник два међународна признања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Зашто родитељи не знају шта значи кринџ, а деца не умеју да поставе софру

ОГЛАСНА ТАБЛА

Реконструкција водоводне мреже у Пожеги – замењено 20 километара азбестно-бетонских цеви

ОГЛАСНА ТАБЛА

Народна банка Србије задржала каматне стопе на истом нивоу

ОГЛАСНА ТАБЛА