OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Pregled kulturnih dešavanja na Zlatiboru u narednoj sedmici

Zlatiborsko kulturno leto biće prepuno različitih manifestacija i kulturnih dešavanja, tako da će građani koji ne putuju nigde na odmor kao i gosti Zlatibora uživati u kvalitetnom kulturnom sadržaju.

Naredne sedmice, tačnije 18. jula u 20.00 časova na Kraljevom trgu nastupiće trubački orkestar Igora Mitrića, a 19. jula održaće se Međunarodni festival folklora.

Peti skup Buba kluba Srbija održaće se od 19. do 22. jula na lokaciji Auto kampa na Zlatiboru.

U organizaciji Buba kluba Srbije, ljubitelji Bube iz celog regiona će na Zlatiboru boraviti četiri dana, od četvrtka 19. jula do nedelje 22. jula. Za ova tri dana očekuje se poseta velikog broja ljubitelja ovog oldtajmera kako iz zemlje tako i iz inostranstva.

Koncert Nikole Rokvića zakazan je za 20. jul u 20.00 časova na Kraljevom trgu.

Ovaj poznati estradni umetnik, do sada je izdao tri albuma i učestvovao na brojnim festivalima. Na prvom albumu su se našle pesme od kojih su se izdvojile “Oprosti mojoj mladosti”, “Željo moja”, “S kim si me noćas varala”, a sa drugog albuma najveći uspeh je postigla pesma “Al’ nema nas”, zatim slede pesme “Ja nisam taj”, “Dobar sam ti ja”. Nakon toga, na Grand festivalu otpevao je pesmu “Med i slatko grožđe” za koju se smatra da je postigla najveći uspeh u njegovoj karijeri. Na trećem albumu objavljuje pop pesme, koje je publika vremenom prihvatala, obzirom da je promenio muzički žanr, a pesma “Našao sam te” ostvarila je preko milion pregleda na youtube kanalu nakon tri meseca.

Bogat kuturni program i ovog leta pripremila je i Specijalna bolnica Čagota koja već već drugu deceniju, u ciklusu Kultura, umetnost, duhovnost, nauka, zdravlje, organizuje zapažene večeri sa eminentnim i kompetentnim gostima.

Letnji kulturni program u Čigoti biće obogaćen kratkim dramskim formama (mono i duodrame). Ova novina će svakako upotpuniti Zlatiborsko kulturno leto.

Program za narednu sedmicu:

Andrej Pipović,19. jul: San smešnog čoveka-monodrama
Poslednju kratku priču F.M. Dostojevskog San smešnog čoveka, dramatizovao je, režirao i izvodi Andrej Pipović (igrao je Svetog Savu u seriji Nemanjići). Priča je o tome kako je jedan samoubica pronašao smisao života. Supervizor monodrame je Mirjana Karanović.

16 – 22.jul FORMAT MALI – Izložba u organizaciji Art Centara lepih umetnosti, dizajna i zanata Beograd.

Izvor:zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Vremenska prognoza za subotu – 30. maj

Oglasna Tabla

Jedna od najvećih srpskih sredonjovekovnih svetinja nalazi se u samom centru Arilja: Plavi anđeo pleni lepotom od 13. veka

Oglasna Tabla

JКP Treći septembar bogatije za tri kamiona, dar beogradske Gradske čistoće

Oglasna Tabla

Protestuju vlasnici turističkih čamaca na Uvcu

Oglasna Tabla

Izvo’lte, Srbi! Grci nama neće tražiti potvrdu na ulasku u zemlju

Oglasna Tabla

Đačke ekskurzije moguće su od 1. juna

Oglasna Tabla

Stamatović: Zakon o poreklu imovine ključan za borbu protiv kriminala i korupcije

Oglasna Tabla

Pokloni za mališane u školi za gluvoneme „Miodrag Matić“

Oglasna Tabla

Đoković primio nagradu za izuzetan doprinos promociji Srbije u svetu

Oglasna Tabla