OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Predtakmičenje trubačkih orkestara na Zlatiboru

Čajetina – Tradicionalna kulturno-turistička manifestacija 46. Sabor trubača zapadne Srbije – predtakmičenje za Guču, u organizaciji Sportskog centra Čajetina održaće se 20. i 21. jula na Kraljevom trgu na Zlatiboru.

Ustanova Sportski centar Čajetina 46. put po redu organizuje tradicionalnu kulturno-turističku manifestaciju, Sabor trubača Zapadne Srbije, predtakmičenje za Guču.
U nedelju, 21. jula program počinje u 8:00 časova kada će stanovnike i goste Zlatibora pozdraviti trubačka budilica. Defile trubačkih orkestara počeće u 16:00 časova a takmičenje pod nazivom „Zlatibore moj zeleni bore“ biće održano od 17 časova.
Najbolji orkestri iz ovog predtakmičarskog centra, imaće priliku da se nadmeću za prestižne saborske nagrade,na finalnom takmičenju seniorskih orkestara na 59. Dragačevskom saboru trubača. Ovo je inače, i peti i poslednji predtakmičarski centar određen za ovu godinu.

U finalnom takmičenju u Guči, zasviraće 16 najboljih orkestara koji su plasaman obezbedili u predtakmičarskim centrima: Boljevac, Kovačica, Kotraža, Surdulica i na kraju Zlatibor.

Izvor:Glas Zapadne Srbije/Ilustracija, foto: Kulturni centar opštine Lučani u Guči

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Upis u srednje škole: Po prvoj želji upisano 64 odsto đaka

Oglasna Tabla

Volela je Teslu do smrti: Supruga Teslinog prijatelja slala mu je pisma i živela u iščekivanju, a umrla sa njegovim imenom na usnama

Oglasna Tabla

Akontna cena malina 1,83 evra

Oglasna Tabla

Kon: Ne isključujem uvođenje vanrednog stanja

Oglasna Tabla

Prva ispitivanja uspešno završena: Vakcina bezbedna po ljude

Oglasna Tabla

Tradicionalni sremački specijalitet koji obara s nogu: Pudarski paprikaš – za sve prave gurmane

Oglasna Tabla

Crna Gora donela nove pooštrene mere za putnike iz Srbije

Oglasna Tabla

Данас је Петровдан

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za nedelju – 12. jul

Oglasna Tabla