Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Представљење туристичке понуде Златибора на 44. Међународном сајму туризма у Београду

У недељу 26. фебруара је завршен 44. Међународни сајам туризма у Београду. Туристичка понуда Златибора је представљена на овој најзначајнијој туристичкој манифестацији југоисточне Европе. Свим заинтересованим посетиоцима сајма представљена је целокупна понуда планине у оквиру штанда ТО регије Западна Србија, где су своје туристичке производе на појединачним штандовима представили: ,,Златибор Моунтаин Ресорт & Спа”, „Палисад”, ,,Букет”, “Ариа Цлуб Златибор”, “Конак”, “Туристичко рекреативни комплекс Златибор”, Специјална болница “Златибор Чигота”, “ВИП Цаса”, ,,Сателит”,  “Алл Сеасонс Ресиденце”, “Краљеви конаци”, “Браћа Секулић”, где су и веома посећени били штандови Дино парка, Ел Пасо Цитy-а и Голд гондоле.

На овогодишњем сајму Златибор се представио новим садржајима, објектима, значајним локалитетима, манифестацијама које улепшавају боравак на ,,златној планини” као и специјалним сајамским попустима. У фокусу интересовања и највећа атракција јесте златиборска ‘’Голд гондола’’ која је панел дискусију „Онлајн плаћање у туризму – трендови и изазови“ у оквиру сајма туризма у Београду, обогатила кетерингом који је садржао поставку бранча у ваздуху и романтичног путовања. Учесници панела су могли да доживе дух традиције дегустирајући пршуту, сланину, кулен, домаћу питу и сир које су направили локални произвођачи из златиборских села. Уз овај разноврстан планински оброк послужени су домаћа ракија, сокови и вода, а на богатој трпези нашле су се слатки залогаји из романтичног путовања – пралине, воће и шампањац.

Специјална болница „Чигота“ промовисала је своје медицинске услуге где је посетиоцима било обезбеђено антропометријско мерење. Промовисала је своја 4 медицинска пакета поред добро познатог програма за мршављење, први пут су на сајму представљени порограми: ,,Пост цовид”, програм физикалне терапије и програм за штитасту жлезду.

А с обзиром да Златибор постаје лидер спортског туризма најављена је изградња модерног спортског комплекса, са 20 фудбалских терена који ће омогућити да услови за спортске припреме и такмичења спортиста буду што погоднији.

Многобројни туристи уживају у свим вредностима ове планине коју поред чистог ваздуха и природе, карактерише богатство садржаја, квалитетна туристичка понуда којом ,,златна планина“ и даље задржава своје место у врху туризма Србије.

ТО Златибор

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Расписани конкурси за програме од јавног интереса у омладинском сектору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Иновативни лек против мултипле склерозе доступан и пацијентима у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Савез пчеларских организација Србије и Министарство пољопривреде апеловали да се спречи тровање пчела

ОГЛАСНА ТАБЛА

Влада Србије смањила субвенцију за осигурање усева у пет округа

ОГЛАСНА ТАБЛА

Многима је у Србији стигла ова порука: Иза свега се крије Инстаграм превара након које можете да останете без пара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Повређен пешак у Ужицу: аутомобил га ударио на пешачком прелазу код Нараодног музеја

ОГЛАСНА ТАБЛА

Изложба Сабахудин Мурановић

ОГЛАСНА ТАБЛА

Још 100.000 ваучера за субвенционисани одмор у Србији, у мају или јуну

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење

ОГЛАСНА ТАБЛА