ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Представљење туристичке понуде Златибора на 44. Међународном сајму туризма у Београду

У недељу 26. фебруара је завршен 44. Међународни сајам туризма у Београду. Туристичка понуда Златибора је представљена на овој најзначајнијој туристичкој манифестацији југоисточне Европе. Свим заинтересованим посетиоцима сајма представљена је целокупна понуда планине у оквиру штанда ТО регије Западна Србија, где су своје туристичке производе на појединачним штандовима представили: ,,Златибор Моунтаин Ресорт & Спа”, „Палисад”, ,,Букет”, “Ариа Цлуб Златибор”, “Конак”, “Туристичко рекреативни комплекс Златибор”, Специјална болница “Златибор Чигота”, “ВИП Цаса”, ,,Сателит”,  “Алл Сеасонс Ресиденце”, “Краљеви конаци”, “Браћа Секулић”, где су и веома посећени били штандови Дино парка, Ел Пасо Цитy-а и Голд гондоле.

На овогодишњем сајму Златибор се представио новим садржајима, објектима, значајним локалитетима, манифестацијама које улепшавају боравак на ,,златној планини” као и специјалним сајамским попустима. У фокусу интересовања и највећа атракција јесте златиборска ‘’Голд гондола’’ која је панел дискусију „Онлајн плаћање у туризму – трендови и изазови“ у оквиру сајма туризма у Београду, обогатила кетерингом који је садржао поставку бранча у ваздуху и романтичног путовања. Учесници панела су могли да доживе дух традиције дегустирајући пршуту, сланину, кулен, домаћу питу и сир које су направили локални произвођачи из златиборских села. Уз овај разноврстан планински оброк послужени су домаћа ракија, сокови и вода, а на богатој трпези нашле су се слатки залогаји из романтичног путовања – пралине, воће и шампањац.

Специјална болница „Чигота“ промовисала је своје медицинске услуге где је посетиоцима било обезбеђено антропометријско мерење. Промовисала је своја 4 медицинска пакета поред добро познатог програма за мршављење, први пут су на сајму представљени порограми: ,,Пост цовид”, програм физикалне терапије и програм за штитасту жлезду.

А с обзиром да Златибор постаје лидер спортског туризма најављена је изградња модерног спортског комплекса, са 20 фудбалских терена који ће омогућити да услови за спортске припреме и такмичења спортиста буду што погоднији.

Многобројни туристи уживају у свим вредностима ове планине коју поред чистог ваздуха и природе, карактерише богатство садржаја, квалитетна туристичка понуда којом ,,златна планина“ и даље задржава своје место у врху туризма Србије.

ТО Златибор

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Данас облачно и ветровито, местимично с кишом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Занимања од којих млади беже, а зараде су и два, три пута веће од оних које имају лекари и наставници

ОГЛАСНА ТАБЛА

Продужен рок до 1. априла за подстицаје по хектару биљне производње

ОГЛАСНА ТАБЛА

За три дана контроле саобраћаја скоро 13.000 прекршаја, брза вожња најчешћи узрок несрећа

ОГЛАСНА ТАБЛА

Од данас нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПКС: Желимо да подржимо мале произвођаче у туризму

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пожешки већници усвојили предлог буџета за 2024.

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Светог Харалампија

ОГЛАСНА ТАБЛА

Чоколадни колач који се не пече: Допашће се свим љубитељима слаткиша

ОГЛАСНА ТАБЛА