ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Predstava „Zašto tako život prođe majko“ 10. marta u Domu kulture u Čajetini (VIDEO)

U Domu kulture u Čajetini, 10. marta od 20 časova, premijerno će biti izvedena predstava „Zašto tako život prođe majko“. U predstavi igraju Slavica Marić i Vanja Vulović.

Jureći „velike“ životne vrednosti zaboravili smo da uživamo u svakom trenutku, da se smejemo, radujemo sitnicama, da se radujemo svakom novom danu. One koji cene prave životne vrednosti očekuje predstava „Zašto tako život prođe majko“. Predstava je inspirisana romanom „Otuđena“, autorke Slavice Marić.

„Inspirisana izuzetno teškom životnom pričom usudila sam se da napišem ovaj pozorišni komad. Radnja se dešava za vreme krsne slave koja nas upravo i podseća na prave vrednosti. Danas je retkost da je cela porodica na okupu i jedino za vreme krsne slave smo svi zajedno. Iskoristila bih ovu priliku da pozovem sve ljude koji tog utorka u 20 časova nađu vremena za prave istinske vrednosti da dođu i pogledaju predstavu“, kaže Slavica Marić.

U ovoj predstavi ulogu majke Marije Magdaline igra Slavica Marić zajedno sa devojčicom Vanjom Vulović, učenicom četvrtog razreda, čija je uloga zaista teška i zahtevna jer glumi ćerku Teodosiju staru 19 godina. U narednom periodu očekuje nas i komedija od istoimenog autora.

„Takođe, predstavu „Tašta, svekrva i ja“ najavljujemo za mart. To je u stvari komedija i sušta suprotnost od predstave „Zašto tako život prođe majko“ kojoj se grupa prijatelja koja je imala priliku da je čuju, jako raduju. Dečja predstava „Vini, zeka i Pipi“ biće premijerno izvedena oko vaskršnjih praznika“ dodaje Slavica Marić.

Ova predstava je namenjena mlađoj populaciji i igraće se u Dino parku i u Kulturnom centru na Zlatiboru. Krajem aprila svetlost dana ugledaće i treći po redu roman pod nazivom „Dug iz prošlosti“ autora Slavice Marić.

Izvor: zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Савети неуролога – које симптоме не смете да игноришете у врелим данима

Летња школа роботике

Бесплатни превентивни прегледи у ОБ Ужице

Још један паклени дан – назире ли се крај овом низу како бисмо лакше дисали

Објављене нове цене горива

СРЦЕ Ужице: Власт не може да објасни разлику од 2075 бирача више на локалним изборима

Данас је Петровдан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Црвено упозорење – врели дани и тропске ноћи све до 20. јула, данас до 40 степени

Данас још топлије, црвени метео-аларм у целој Србији