10.1 C
Uzice
октобар 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA NAJAVE I DOGAĐAJI

PREDSTAVA “DANAS NAM JE DIVNO DNO” U UŽICU

U četvrtak 8. decembra u 20 časova u Narodnom pozorištu Užice biće izvedena nova predstava Mićka Ljubičića i Srdjana Ivanovića “DANAS NAM JE DIVNO DNO”.  Najpopularniji indeksovac Mićko Ljubičić tumači 7 likova iz savremenog društvenog, estradnog i političkog života a sve počinje na proslavi godišnjice tabloida DNO/ Dnevne novine i oglasi/Cena ulaznica: 1000 dinara parter, 900 dinara balkon.

Jedno od najpoznatijih imena srpskog humora, najpopularniji Indeksovac Mićko Ljubičić, počeo je sa izvođenjem svoje nove predstave pod nazivom „Danas nam je divno DNO“, a koja je premijerno prikazana 30.09.2016. u beogradskom Domu sindikata. Užičkoj publici, nova Mićkova predstava će premijerno biti predstavljena 08.12. u Narodnom Pozorištu.
U ovoj predstavi Mićko Ljubičić pred publikom igra 7 (sedam) što izmišljenih što stvarnih likova iz savremenog društvenog, estradnog i političkog života naše zemlje.

Radnju predstave „Danas nam je divno DNO“ scenaristi Mićko Ljubičić i Voja Žanetić smestili su delom na jednu vanrednu konferenciju za štampu, a delom na proslavu godišnjice tabloida „DNO“ (ime ovog tabloida nastalo je kao skraćenica od „Dnevne novine i oglasi“). Voditelj programa (u interpretaciji glumca Srđana Ivanovića) će, pred imaginarnim fanovima tabloida, intervjuisati šest „najeminentnijih“ gostiju sa proslave lista DNO. U jednom trenutku će se pred publikom pojaviti i sedmi, tajanstveni i ujedno „najmegaeminentniji“ gost i ujedno spasilac čitave proslave, kada se ispostavi da se pojavio ozbiljan bezbednosni rizik za zvanice na istoj.

Mićko Ljubičić publici je poznat i po scenarističko-glumačkom doprinosu u legendarnom „Indeksovom pozorištu“, a i po tome što je autor kultnih knjiga pod nazivom „Nacionalni park Srbija“, autorske TV emisije „Pozovi M… ili će on tebe“ i serijala „Lekoviti show“, gde je takođe sarađivao sa Žanetićem. Mićko je nekoliko godina i „lečio“ Srbiju kroz predstavu „One stvari“, a koja je tematiku bračnih obaveza i generalnog seksualnog zdravlja nacije obrađivala sa komične strane. Nova predstava „Danas nam je divno dno“ predstavlja svojevrsnu sinergiju svih dosadašnjih projekata Mićka Ljubičića, a svojom formom ima priliku da postane i jedan savremen, kvalitativni pomak u odnosu na dosadašnje projekte.

Kao i prethodni projekat („One stvari“), i „Danas nam je divno DNO“ je proizvod saradnje sa Ganetom Pecikozom kao producentom i njegovom firmom GMR. Predstavu je režirao mladi novosadski reditelj Petar Jovanović, koji je između ostalog režirao i popularnu predstavu „Državni Posao“

output_bkzdes

<

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Krivična prijava za Užičanina zbog nedozvoljenog prometa duvana

Oglasna Tabla

Penzionerima 5.000 dinara oko 5. novembra

Oglasna Tabla

Nauka dokazala: Žene koje puno galame žive duže i puno su srećnije u životu

Oglasna Tabla

Evo kako je nastala “Krvava bajka“: Jedna od najtužnijih pesama, nastala iz kragujevačke tragedije

Oglasna Tabla

Miloš Milićević, gitarista užičkog Mehanizma, najbolji na Mobil Demo Festu

Oglasna Tabla

Zbog radova na rekonstrukciji Ulice Nikole Pašića, narednih dana saobraćaj će se odvijati otežano

Oglasna Tabla

Najavljene izmene zakona o zaštiti prirode

Oglasna Tabla

Kako da se hranite zdravo uprkos brzom tempu života?

Oglasna Tabla

LEKCIJA PONOSA I HRABROSTI SA KOSOVA: Andrija Simić iz Lapljeg Sela: Moja kuća nije na prodaju!

Oglasna Tabla