OГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Празнични програм у златиборским ресторанима и хотелима

Током предстојећих празника на Златибору, све госте очекује разноврсна понуда и богат новогодишњи садржај. Златиборски угоститељи се озбиљно припремају за новогодишњу ноћ уз сјајан музички програм.

Поред празничних концерата на отвореном, на Краљевом тргу, који ће се одржати у три новогодишње вечери и приликом чега ће наступати Весна Змијанац, Ален Исламовић, хип-хоп певачица Сенидах, рок група „Бајага и инструктори” ту је и разноврстан садржај у угоститељским објектима на најпосећенијој планини Србије.

Златиборски хотели и ресторани најавили су своје новогодишње програме, а том приликом за госте ће певати многа позната имена музичке сцене. У хотелу „Палисад“ 31. децембра наступаће певач народне и поп музике Славко Бањац, док је 01. јануара Луна бенд. Гости хотела „Торник“ ће новогодишње вече провести уз Вики Миљковић, као и Сашу Матића који ће наступати 01. јануара. У хотелу „Мона“ у новогодишњој ноћи гости ће уживати у песмама Иване Селаков. Цена улазница на наведене програме у овим хотелима за екстерне госте је у распону од 50 до 200 еура.

У „Пјевић евент центру“ гости ће дочекати Нову годину уз Драгану Мирковић као и оркестар мајстора трубе, Дејана Петровића, док ће 01. јануара гости имати прилику да уживају уз песме Андреане Чекић и Слоба Радановића. Цена улазница за наведене наступе је од 30 до 100 еура.

Туристички центар Златибора располаже и многобројним ресторанима и кафићима који су приремили дневне и вечерње журке. Ресторан „Титова вила“, „Калем бy Зак“, „Мирис Дуња“, „Цаса Де Винос“, „Коноба Акустик“, „Елса П.С.“ су поред разноврсне гастрономске понуде припремили и музички програм где су цене од 20 до 100 еура

У ресторану „Л`еqуипе Монтанге Златибор“, за дочек је Ана Стојанчићевић док је за репризу ДЖенан Лончаревић. Гости „Гранд Ирисх Пуб“-а ће новогодишњу ноћ провести уз „Бојана Јевтића & Силвер бенд“, док у клубу „Вендоме“ гостују Милица Павловић, Елма Синановић, Шако Полумента. Клуб „Алиби“ ће угостити Теу Таировић, Милену Ћеранић, Катарину Живковић, Арена бенд и друге. И остали кафићи и гастро барови су припремили разноврстан музички садржај којим гости могу употпунити боравак „на златној планини“ током празника, приликом чега је цена уласка у распону од 20 до 100 еура.

Поред разноврсног музичког садржаја, већина објеката ће у оквиру цене понудити и послужење, од специјалитета нашег краја до бираних пића и посластица.

Из угоститељских објеката напомињу да ће дочек бити организован у складу са свим епидемиолошким мерама, уз највећу бригу о здрављу, како гостију тако и мештана Златибора.

Добар провод Вас неће заобићи ма где год били .
Добродошли на Златибор!

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Затворска казна за алкохолног рекордера: Возио са 5,49 промила алкохола у крви, у ауту било троје деце

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржане радионице „Злакуско лончарство“ у Музеју „Старо село“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одбојка: Златибор почео припреме, Тијана Малешевић са млађим категоријама

ОГЛАСНА ТАБЛА

Министарство унутрашњих послова: Апел грађанима да не спаљују траву и ниско растиње на отвореном простору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас сунчано и веома топло, до 37 степени

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПИО фонд остао без великог броја пензионера

ОГЛАСНА ТАБЛА

Миленка из Нове Вароши још увек нема, нестао пре 20 дана породица трага за њим

ОГЛАСНА ТАБЛА

Тиодоровић: Разматрамо одлагање школске године и опцију да се одељења са 30 ученика деле

ОГЛАСНА ТАБЛА

Буктиња прогутала Фиат Пунто: Запалило се возило испред зграде у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА