ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Празнични програм у златиборским ресторанима и хотелима

Током предстојећих празника на Златибору, све госте очекује разноврсна понуда и богат новогодишњи садржај. Златиборски угоститељи се озбиљно припремају за новогодишњу ноћ уз сјајан музички програм.

Поред празничних концерата на отвореном, на Краљевом тргу, који ће се одржати у три новогодишње вечери и приликом чега ће наступати Весна Змијанац, Ален Исламовић, хип-хоп певачица Сенидах, рок група „Бајага и инструктори” ту је и разноврстан садржај у угоститељским објектима на најпосећенијој планини Србије.

Златиборски хотели и ресторани најавили су своје новогодишње програме, а том приликом за госте ће певати многа позната имена музичке сцене. У хотелу „Палисад“ 31. децембра наступаће певач народне и поп музике Славко Бањац, док је 01. јануара Луна бенд. Гости хотела „Торник“ ће новогодишње вече провести уз Вики Миљковић, као и Сашу Матића који ће наступати 01. јануара. У хотелу „Мона“ у новогодишњој ноћи гости ће уживати у песмама Иване Селаков. Цена улазница на наведене програме у овим хотелима за екстерне госте је у распону од 50 до 200 еура.

У „Пјевић евент центру“ гости ће дочекати Нову годину уз Драгану Мирковић као и оркестар мајстора трубе, Дејана Петровића, док ће 01. јануара гости имати прилику да уживају уз песме Андреане Чекић и Слоба Радановића. Цена улазница за наведене наступе је од 30 до 100 еура.

Туристички центар Златибора располаже и многобројним ресторанима и кафићима који су приремили дневне и вечерње журке. Ресторан „Титова вила“, „Калем бy Зак“, „Мирис Дуња“, „Цаса Де Винос“, „Коноба Акустик“, „Елса П.С.“ су поред разноврсне гастрономске понуде припремили и музички програм где су цене од 20 до 100 еура

У ресторану „Л`еqуипе Монтанге Златибор“, за дочек је Ана Стојанчићевић док је за репризу ДЖенан Лончаревић. Гости „Гранд Ирисх Пуб“-а ће новогодишњу ноћ провести уз „Бојана Јевтића & Силвер бенд“, док у клубу „Вендоме“ гостују Милица Павловић, Елма Синановић, Шако Полумента. Клуб „Алиби“ ће угостити Теу Таировић, Милену Ћеранић, Катарину Живковић, Арена бенд и друге. И остали кафићи и гастро барови су припремили разноврстан музички садржај којим гости могу употпунити боравак „на златној планини“ током празника, приликом чега је цена уласка у распону од 20 до 100 еура.

Поред разноврсног музичког садржаја, већина објеката ће у оквиру цене понудити и послужење, од специјалитета нашег краја до бираних пића и посластица.

Из угоститељских објеката напомињу да ће дочек бити организован у складу са свим епидемиолошким мерама, уз највећу бригу о здрављу, како гостију тако и мештана Златибора.

Добар провод Вас неће заобићи ма где год били .
Добродошли на Златибор!

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

„Рефест Златибор 2024“

Радови на пешачкој стази на Главици при крају

Драма код Косјерића: Аутобус пун туриста из Кине слетео са пута, сви су одмах евакуисани а надлежни извлаче возило

Младић из Ужица пешачи ка Острогу да би помогао једној сиромашној породици: „Сазнао сам да Маринковићи по два-три дана немају ни хлеба да једу“

Данас су Летње задушнице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 22. јун

Нове цене горива

Данас исплата редовне и привремене новчане накнаде за мај

Отворена летња туристичка сезона на Торнику