Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Право на рехабилитацију о трошку Фонда ће моћи да искористи око 15.000 пензионера

Пензиори су ое године највише интересовања показали за боравак у Врњачкој Бања, Бањи Ковиљачи, Рибарској, Нишкој, Сокобањи… На листи приоритета је хотел „Термал” у Врднику, бања Кањижа и бања Јунаковић у Апатину. Предстоји склапање уговора између Фонда ПИО и рехабилитационих центара, обавештавање корисника коју су бању добили и усаглашавање термина боравка.

На огласним таблама Савеза пензионера Србије и Удружења пензионера Србије „Независност”, као и свих филијала Фонда за пензијско и инвалидско осигурање објављене су коначне ранг листе са именима пензионера који су остварили право на бесплатну рехабилитацију у 2023. години у бањама Србије, наводи се на сајту ПИО фонда
Право на бесплатну рехабилитацију у здравствено-стационарним установама и бањско-климатским лечилиштима у трајању од 10 дана ове године имају корисници старосних, инвалидских и породичних пензија, који имају пребивалиште на територији Србије, чија пензија износи до 37.809 динара и немају друга лична примања, као и да од Огласа за 2020. годину нису користили ово право.

На основу издвојених средстава за ове намене и цена у бањским лечилиштима у 2023. години, право на рехабилитацију о трошку Фонда ове године ће моћи да искористи око 15.000 пензионера.

Извор: kamatica.com
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Још 239 нових корисника еколошки прихватљивих енергената у индивидуалним домаћинствима

Голд гондола обележава Светски дан велнеса на Торнику

Продужен рок за предају нелегалног оружја

Кенија отвара врата за српске производе

Почетак обуке нове генерације војника на служењу војног рока

Од септембра повећање плата радницима у просвети, медицинским сестрама и техничарима, мајкама десет хиљада по детету

ОГЛАСНА ТАБЛА

Променљиво облачно, нестабилно, с температуром до 27 степени

ОГЛАСНА ТАБЛА

Куп пријатељства почео са изненађењем

Пријем за представнике ЖФК Црвена Звезда, ЖФК Спартак Суботица, ЖФК Јединство Ужице и ФСС