10.2 C
Uzice
октобар 17, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

POZOVI VIDIĆA NA UTAKMICU ŽIVOTA

CECA GIF (2)

Organizatori humanitarne utakmice u Užicu pokušavaju da na originalan način dozovu bivšeg kapitena Mančester Junajteda u njegov rodni grad. 

Veliki broj fudbalskih asova poniklih u Zapadnoj Srbiji okupiće se 15. aprila na stadionu Slobode u Užicu kako bi svojim učešćem u Utakmici za novi život pomogli kupovinu kupovinu najmodernijeg ultrazvučnog aparata sa dve sonde za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju koji će uskoro biti otvoren pri Opštoj bolnici u Užicu.

Na meču u organizaciji Jovana Simića i EXIT fondacije selektori će biti Milovan Rajevac i Radovan Ćurčić, a Užičani i stanovnici okolnih mesta imaće priliku da na terenu vide Ljubinka Drulovića, Laneta Jovanovića, Milivoja Vitakića, Zorana Njeguša, Filipa Kasalicu,braću Čančarević, Ivicu Jarakovića i mnoge druge.

Kad su fudbal i Užice u pitanju, logično je da se postavi pitanje kako na ovom spisku nema Nemanje Vidića, nekadašnjeg kapitena Mančester Junajteda, i čoveka koji je u fudbalskom svetu najviše proslavio grad na Đetinji?

PUNA KUCA

Organizatori ove sjajne manifestacije koja bi trebalo da mnogo pomogne Opštoj bolnici u Užicu (prošle godine je na meču „Asovi za decu“ u Beogradu prikupljeno 120.000 evra za izgradnju kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu) takođe nemaju pravi odgovor na ovo pitanje. Pokušali su da dođu do Vidića, nisu uspeli, pa su rešili da uz pomoć Nemanjinih fanova iz cele Srbije, a i šire, dozovu slavnog asa u njegov rodni grad.

Oni su pozvali sve koji žele da pomognu da se fotograšišu ili snime kratak video u kojem će pozvati Vidića na Utakmicu života 15. aprila, nadajući se da će ti pozivi stići i do Nemanje. Oni koji budu pomogli, i okačili poziv Vidiću sa haštagom #AsoviZovuVidića mogu da se nadaju i nekim lepim nagradama.

Utakmica života igra se u Užicu 15. aprila od 18.00, a ulaznice koštaju 200 dinara za Zapad i 100 dinara za Jug.

Svi koji nisu u mogućnosti da posete ovu utakmicu i kupovinom ulaznice po simboličnoj ceni pomognu kupovini ultrazvučnog aparata sa dve sonde za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju u Užicu, donaciju mogu uplatiti na žiro račun udruženja „Roditelj“ koji je saradnik na projektu putem računa u Komercijalnoj banci broj 205-185188-43.

Izvor: mozzartsport.com

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Nikola Đuričko: Nova generacija ne zna ko je Ivo Andrić, ali zna ko je Mimi Oro

Oglasna Tabla

Sloboda sa gimnazijalcima u revijalnom meču

Oglasna Tabla

Od 1.730 škola Osnovna škola “Stari grad” iz Užica pobedila u akciju “2000 lopti za buduće asove”

Oglasna Tabla

Jesenje promocije Zlatibora

Oglasna Tabla

Najjači prirodni lek: Popravlja pamćenje, topi masnoće, poboljšava vid i sluh

Oglasna Tabla

Krenuo iz Užica za Beograd, javio se sa stanice, a kada su ga sledeći put pozvali na mobilni pretrnuli su od straha!

Oglasna Tabla

Bibliotekarke OŠ „Dušan Jerković“ predstavljaju Srbiju na Svetskom kongresu školskih bibliotekara

Oglasna Tabla

Kineskim turistima zapadna Srbija idealna za odmor

Oglasna Tabla

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije – „Mačak u čizmama“

Oglasna Tabla