ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Познати глумци у акцији чишћења на Златибору


 

Комунално јавно предузеће Златибор помогло је снимање емисије „Бициклом кроз Србију“ у ком је организовано чишћење одморишта код магистрале у насељу фарма, а у акцији је учествовала и компанија Винер штедише.

Разбацано смеће на једном од одморишта дуж магистрале преко Златибора је ружан призор, али је било добра прилика за снимање једне од емисија новог серијала „Бициклом кроз Србију“. Популарни глумци Виктор Савић и Александар Радојичић као учесници нове емисије су заједно са децом из еко патроле и представницима предузећа Винер штедише које је покровитељ акције, чистили ово место од смећа које углавном остављају путници. Савић је већ радио на еколошком освешћивању у оквиру ранијег серијала „Веслом кроз Србију“.

Комунално јавно предузеће са службом за управљање отпадом је препозато као партнер у овом серијалу што може помоћи на додатном осветљавању проблема неадкваног одлагања отпада.

У овој акцији први пут се појавила и нова маскота Комуналног јавног предузећа Златибор и примарне селекције Нарциса, коју је креирала девојчица Јована.

У емисији ће бити приказан и систем примарне селекције отпада у домаћинствима, што је пројекат који ће ускоро почети да се спроводи.

Извор: Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење у вези квалитета ваздуха на територији града Ужица за 18.05.2024.

Викенд дијета за брзо прочишћење организма: Ево шта треба да једете да бисте се стесали

Може ли стид да нас учини бољом особом

Временска прогноза за недељу, 19. мај 2024.

Најављен збор у недељу у Луновом Селу

Србија и ове године на првом месту у Европи по расту броја туриста

Подељене омладинске картице (видео)

Јавни час прве помоћи за основце