OГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Позлило му док је гледао кућу како гори: Француски држављанин умро у селу код Ужица док је пожар гутао његов објекат

Француски држављанин који је живео у Пеару, засеоку Биоске код Ужица, преминуо је вечерас у свом дворишту у време док је горела његова кућа у којој је избио пожар.

Према сазнањима „Блица“, ради се о старијој особи, срчаном болеснику, коме се нагло слошило у тренуцима у тренуцима када је ватра узимала под своје кућу у којој је живео са супругом, Сркпињом.

Према сведочењу мештана Биоске, до пожара у кући у којој су се у то време налазили Француз и његова жена дошло је нешто испред 17:30. Комшије су притрчале у помоћ и почеле да гасе ватру, него је у међувремену позвао и ужичке ватрогасце. У тим тренуцима власник куће се срушио на земљу.

На лице места пристигла су ужички ватрогасци са четири возила, који су пожар затекли у разбукталој фази, као и екипа хитне помоћи која је могла само да констатује смрт несрећеног човека.

Добар део куће, иначе велике монтажне и лепе, пожар је уништио, али су ватрогасци успели да спрече да се ватра не пренесе на такође знатан део објекта. Ватра се пренела и на један од два „багија“ двоседа који је овом приликом изгорео.

Блиц

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Као да је пола Србије сада кренуло на летовање: Возачи и путници рано јутрос сатима били „заробљени” на граници са Црном Гором

Oglasna Tabla

Почео двонедељни Великогоспојински пост

Oglasna Tabla

Уочи преговора о минималцу – колико траже синдикати, а шта нуде послодавци

Oglasna Tabla

На Тари врло лако можете срести усамљено лане, ево како да поступите кад их угледате

Oglasna Tabla

Временска прогноза за 15. август (ВИДЕО)

Oglasna Tabla

Временска прогноза 14. август

Oglasna Tabla

Банке ће морати да врате ценовнике 30 одсто

Oglasna Tabla

Ускоро нови круг програма “Моја прва плата”

Oglasna Tabla

Инфлација у јулу 12,8 одсто, храна скупља за 20,3 одсто

Oglasna Tabla