0.9 C
Uzice
март 24, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Poziv za podnošenje predloga za ovogodišnje nagrade grada Užica

Užice, 14. avgust: Skupštinska Komisija raspisala je ovogodišnji poziv za podnošenje predloga za ovogodišnja javna priznanja i nagrade grada Užica. Poziv je otvoren do 10. septembra i do tog datuma predlozi se mogu dostaviti Komisiji za javna priznanja i nagrade grada Užica, -predlog kandidata za nagrade-, Užice, Ulica Dimitrija Tucovića br. 52. I ove godine dodeljuju se priznanja i to Povelja grada, Plaketa grada i Nagrada grada Užica.

Predsednik Skupštine i Komisije, Branislav Mitrović naveo je da se Povelja dodeljuje za sveukupan doprinos razvoju grada, Plaketa za rezultate u dužem vremenskom periodu i Nagrada za izuzetne rezultate u prethodnom periodu:

„Ponosan sam na rad ove Komisije u prethodne dve godine jer smo na jedan poseban način istakli sve one naše sugrađane koji su dali značajan doprinos. Samo da podsetim, u Komisiji su odbornici Slavica Dimitrijević i Radivoje Papić, Zoran Stamatović, direktor Narodnog pozorišta i Zoran Jeremić, novinar i književnik.“

Mitrović je naglasio da su rad i rezultati, postignuta ostvarenja pojedinaca i kolektiva bili jedina merila kojima se upravljala Komisija kod donošenja svojih predloga za nagrađene:

„Istakli smo one ljude koji se bore za prave vrednosti i nadam se da ćemo i ove godine imati puno dobrih i kvalitetnih predloga jer u Užicu ima dosta ljudi koji su dali značajan doprinos razvoju grada. Drago mi je što mogu da istaknem da smo prošle godine, na predlog Studentske parlamentarne unije, dodelili priznanje i jednom srednjoškolcu, gimnazijalcu Andriji Kovačeviću. A i sam spisak iz prethodnih godina pokazuje da smo uspeli da nagradimo ljude koji su zaista dali bitan doprinos Užicu.“

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Beseda srpskog generala svojim pilotima zbog koje će se svaki Srbin naježiti: “Možda je ovo let u smrt, ali ne običnu, već časnu” (VIDEO)

Oglasna Tabla

Dve decenije od strašnog zločina!

Oglasna Tabla

Probni popis stanovnika Srbije u aprilu

Oglasna Tabla