OGLASNA TABLA
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Požega domaćin kvalifikacvionih turnira u okviru Sportskih igara mladih

Požega – Sportske igre mladih su najveća manifestacija amaterskog sporta za decu i omladinu na ovim prostorima, čiji je osnovni cilj promocija zdravog načina života i prijateljstva.

Cilj Sportskih igara mladih je okupljanje što većeg broja dece i mladih kako bi, oni na kojima svet ostaje, druženjem kroz sport i zabavu, zajedno sa mladima iz regiona razvijali svoje društvene vrednosti čime bi izbegli breme današnjice koja u velikoj meri ima negativni trend droge, nasilja i svih vrsta intolerancije kazao je gostujući u našem jutarnjem programu Branko Simović, opštinski većnik zadužen za sport.

Svečano otvaranje takmičenja, koje je kvalifikacioni turnir za plasman u finalna nadmetanja u okviru Sportskih igara mladih, održano je u dvorištu OŠ „Petar Leković“, a prisutne takmičare i ekipe osnovnoškolskog uzrasta pozdravio je, ispred domaćina igara, Dejan Mrkić, predsednik SO Požega.

Nakon domaćinstva turnira u malom fudbalu za dečake i devojčice 2006. godišta i mlađe održanog 5. maja, Požega je danas bila domaćin mladim sportistima u šahu, stonom tenisu, rukometu i odbojci. Podsećamo završnica Sportskih igara mladih je u Splitu.

Foto: Print Skrin

GZS/Radio Pozega

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

“Nemojte me pipati, molim vas!” Učenika iz Užica seksualno zlostavljao taksista koji ga je vozio na maturski ispit. Policija odmah privela napasnika!

Oglasna Tabla

Od sutra stroga kontrola – svi uređaji policije otkrivaće pijane i drogirane vozače

Oglasna Tabla

Najbolje užičko-Najveći pećinski portal na Balkanu

Oglasna Tabla

Zašto nikako ne smete da stavljate krastavac i paradajz zajedno u salatu

Oglasna Tabla

Otkrila je Novaka, proglašena za jednog od najboljih trenera na svetu, a od svog radase nije obogatila: Ovo je priča o legendarnoj Jeleni Genčić (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetski dan velnesa obeležen na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Održano školsko takmičenje u ribolovu (VIDEO)

Oglasna Tabla

Biblioteka vas čeka

Oglasna Tabla

I jutros smo platili Titov dug: Legla nam je rata od 20 miliona evra

Oglasna Tabla