Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Požari u Priboju

PRIBOJ – Na krovu kuće porodica Bekonja i Ranitović, u Mramorju pored Priboja, izbio je požar u kojem je izgorela krovna konstrukcija i deo potkrovlja. U drugom požaru u ulici Vuka Karadžića goreo je stan Ibra Crnčevića na prvom spratu stambene zgrade. Pravovremenom intervencijom vatrogasaca oba požara, u kojima nije bilo povređenih, brzo su ugašena.

Prema nezvaničnim saznanjima “PP Medije”,  požare u stanu i kući novije gradnje, izazvale su neispravne električne instalacije.

Ibro Crnčević, kaže da nije bio u stanu kada je požar izbio te da su vatrogasci ugasili vatru pre nego što se on vratio.

„Dok sam stigao vatrogasci su već završili sa gašenjem. Izgorela je kompletna unutrašnjost, a televizor se skroz istopio. Komisija iz Prijepolja i Priboja, koja je obavila uviđaj, sumnja da je požar izbio zbog kvara na televizoru“, rekao je Crnčević .

U naselju Mramorje, vatra je progutala krovnu konstrukciju kuće višečlanih porodica Bekonja i Ranitović, a brzom intervencijom vatrogasaca sprečeno je širenje požara na susedne objekte. Prema mišeljnju jednog od stanara kuće, uzrok požara najverovatnije je neispravna strujna instalacija.

„U kući živi četvoro maloletne dece, hvala Bogu da niko nije povređen i da smo svi živi i zdravi. Hvala komšijama i vatrogascima koji su odmah pritekli i ugasili požar, a šteta se da nadoknaditi“, rekao je Nedeljko Bekonja, jedan od ukućana.

Tačan uzrok požara, u oba slučaja, utvrdiće nadležni organi.

Izvor i foto: PPmedia

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

EPS: Poziv građanima za očitavanje brojila

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za utorak – 31. mart

Oglasna Tabla

Još jedan novi slučaj infekcije u Zlatiborskom okrugu

Oglasna Tabla

Naredba o prestanku rada frizerskih i kozmetičkih salona

Oglasna Tabla

Zasedao Štab za vanredne situacije opštine Požega

Oglasna Tabla

Nastavljena dezinfekcija gradskih ulica

Oglasna Tabla

44 nove osobe pozitivne na Covid-19 virus

Oglasna Tabla

Od A do Š sa Strajinom Nedovićem

Oglasna Tabla

Korona virus mutira, a evo zašto je to dobra vest

Oglasna Tabla