Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Повратак природи у суботу 27. и у недељу 28. августа

Ужице – У оквиру 7. Међународног фестивала природе и културног наслеђа “Жестивал 2022”, Регионална развојна агенција Златибор у сарадњи са Градом Ужице, Туристичком организацијом Ужице, Народним музејем Ужице, Планинарским друштвом Рујно, Зип линијом Стари град и Клисуром 031 организује активни викенд у клисури реке Ђетиње под називом Повратак природи.

 

Током викенда, у суботу 27. и у недељу августа, суграђани и посетиоци имају могућност да од 9 до 17 часова бесплатно посете стару хидроцентралу „Под градом“, ужички Стари град и Археолошки парк “СтаПАРК” у Стапарској бањи и возе се зип линијом Стари град и кајацима на Великој брани по промотивним ценама.

У недељу, 28. августа године, Планинарско друштво “Рујно” организује планинарску туру од градске плаже до манастира Рујан у дужини од око 14км. Полазак групе је у 8 часова са Градске плаже, а заинтересовани учесници се могу пријавити Планинарском друштву на број 065 314 3143.

Због промена у радном времену Археолошког парка “СтаПАРК” у Стапарској бањи, Град Ужице је обезбедио додатне поласке минибуса на релацији градска плажа – Стапарска бања.

У периоду од 12 до 20 часова, на располагању су вожње зип линијом Стари град по промотивној цени од 1000 динара по особи, као и вожња кајака на великој брани по цени од 800 динара по кајаку (двосед).

Преглед радног времена за викенд 27-28. 08.2022. године и распоред полазака минибуса на релацији Градска плажа – Стапарска бања можете преузети овде.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Љубивоје Ршумовић: У селу се рађају људи, а у градовима – кућни љубимци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Давор поново оборио Гинисов рекорд: Рођен без леве шаке, а успео да победи светског шампиона у рађењу склекова на једној руци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Туристичка организација Златибор обележила Светски дан туризма

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за понедељак – 26. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Млекара „Наша Златка“ освојила награду за иновативност у производњи традиционалне српске хране на фестивалу хране и вина у Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Креманци поучени пророчанством Тарабића спавају мирно, Чачани страхују од нуклеарног удара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 81.годишњица од ослобођења Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА

СЛАТКО ОД ДУЊА према традиционалним рецептима: Два начина припреме за уживање у јесењим данима (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Креће сезона ПРЕХЛАДА И ГРИПА: Ово су могући знакови да вашем телу недостаје ВИТАМИН Ц

ОГЛАСНА ТАБЛА