ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Потписани уговори за замену котлова у јавним установама у 27 локалних самоуправа

Министарка заштите животне срединеИрена Вујовић потписала је уговоре са представницима 27 јединица локалне самоуправе за замену котларница у јавним установама и са 19 јединица локалне самоуправе за замену индивидуалних ложишта, којима се додељују средства у складу са овогодишњим конкурсом Министарства, саопштено је из Владе.

Она је навела да Министарство у Ваљеву субвенционише замену и реконструкцију котларнице у касарни Војвода Живојин Мишић, у Нишу конверзију енергента у котларници Универзитета, а у Ужицу изградњу гасне контејнерске котларнице у Народном позоришту.

У општини Кула биће замењени котлови на угаљ котловима на гас у Дому здравља и у центру насељеног места, што су за ову општину и становнике значајни пројекти.

Министарство ће у Тителу субвенционисати пројекат замене котла на гас у Предшколској установи Плави чуперак, док ће у Основној школи Надежда Петровић у Великој Плани субвенционисати и унапредити систем грејања.

Министарство заштите животне средине је ове године определило 220 милиона динара за суфинансирање замене котлова у јавним установама и 170 милиона динара за суфинансирање замене индивидуалних ложишта.

Извор: еКапија

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Трећег дана мале матуре осмаци полажу тест из изборног предмета

Струја неће поскупети ове године, ЕПС креће у реформе

Момо Капор: Како се Српкиње свађају на мору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почиње пријављивање кандидата за пријемне испите на факултетима

Почео јубиларни 10. XCross на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Температура данас до 39 степени, а биће још врелије

Почео са радом дечији базен на плажи, улаз бесплатан (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Други дан мале матуре осмаци полажу тест из математике

Почиње лето, обданица најдужа, а ноћ најкраћа