18.8 C
Uzice
октобар 17, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Postavljen prvi sloj asfalta na kružnom toku

Počelo je postavljanje prvog, nosećeg sloja asfalta na budućem kružnom toku, saopštili su iz JP Užice razvoj navodeći da su postavljanju prvog sloja asfalta prethodili pripremni radovi u vezi sa izgradnjom kišne kanalizacije, potom da su postavljani elektrovodovi, da je posut trotoar, nasipani tampon.

–  Do sada je postavljeno oko 1500 kvadrata osnovnog sloja asfalta, a do kraja završetka radova biće postavljen još jedan sloj, rekao je direktor JP Užice razvoj Nikola Maksimović istakavši da će grubi građevinski radovi biti gotovi do kraja oktobra.

Maksimović je podsetio da  su počeli i pripremni radovi na prikupljanju kišne kanalizacije kod AMS. Naveo je da su urađena četiri ostrva, a da je potrebno uraditi još dva manja. Istakao je da je planirano njihovo uređivanje i oplemenjivanje. Maksimović je pdosetio da je potrebno uraditi i parking kod zgrade PIO i Vatrogasnog doma i da je potrebno postaviti vertikalnu i horizontalnu signalizaciju na kružnom toku, za šta je nabavljeno 60 saobraćajnih znakova.

Izgradnja kružnog toka biće, prema najavama direktora JP Užice razvoj, završena početkom novembra.

Potom će, kako je objašnjeno, privremeno postavljeni mini kružni tok na zlatiborskom putu bit uklonjen, dok se, kako navode iz JP Užice razvojza mini kružni tok kod Gradske garaže čeka odluka JP Putevi Srbije na proleće. 

Podsetimo, radove na izgradnji kružnog toka, kod Vatrogasnog doma i benzinske pumpe, izvode Putevi Užice. JP Putevi Srbije finansira radove sa blizu 33 miliona dinara.

Izvor:uerazvoj.uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

U 65 škola programi za obrazovanje odraslih

Oglasna Tabla

Tehnološki požar u fabrici u Lučanima, povređena dva radnika

Oglasna Tabla

Berba završena, a rod maline još uvek neisplaćen

Oglasna Tabla

Užas u osnovnoj školi! Đak tukao direktora sedištem od bicikla: Prvo ga je udario u glavu, a zatim mu zadao više udaraca pesnicama!

Oglasna Tabla

Od 1. januara u prodavnicu s cegerom: Evo koliko koštaju papirne, biorazgradive i pamučne kese

Oglasna Tabla

Porodica Seladin sa suzama gledala kako im je dom sravnjen do temelja, bolesnu Suzanu na nosilima izneli pre rušenja

Oglasna Tabla

Samo Zlatiborcu odobren izvoz u Rusiju, ostali još pod zabranom

Oglasna Tabla

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije – “Dugonja,Trbonja i Vidonja“

Oglasna Tabla

„Olimpijski trening sa Vojvođanskom bankom“ na Gradskom trgu

Oglasna Tabla