ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Пошта спремна да нове пензионерске картице доставља на кућне адресе

Пошта Србије у потпуности је спремна да нове пензионерске картице доставља на кућне адресе корисника, чиме ће олакшати поступак преузимања великом броју корисника који пензионерску картицу нису у могућности да подигну у филијалама Фонда ПИО, саопштило је данас то предузеће.

По изради пензионерских картица у Заводу за израду новчаница и кованог новца (ЗИН) и одмах након што Пошти буду достављане, Пошта Србије обезбедиће брзу и поуздану доставу пензионерских картица на кућне адресе корисника.

Разговори су обављени са свим директорима радних и регионалних радних јединица Поште Србије, које су у стању готовости да овај задатак обаве као посао првог приоритета, на време и на најбољи могући начин.

„Како је и председник Србије Александар Вучић најавио, ради се о пројекту од велике важности за државу и наше најстарије грађане, у том смислу Пошта Србије ставиће на располагање комплетне технолошке капацитете, националну поштанску мрежу радних јединица у целој земљи, као и запослене – поштаре и достављаче, како би грађанима и својим најстаријим и традиционално најлојалнијим корисницима, пензионерима, омогућила да у најкраћем року добију пензионерску картицу и почну да остварују погодности, промотивне цене и попусте“, наводи се у саопштењу.

Примена и коришћење нових пензионерских картица почела је 1. октобра.

Пензионери који се за бесплатну пензионерску картицу нове генерације још увек нису пријавили, пријаву могу извршити на шалтерима више од 1.500 пословница пошта широм Србије.

Извор: ГЗС

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Римско гробље насред ливаде код Пожеге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас почиње исплата 10.000 динара корисницима права на социјалну заштиту

ОГЛАСНА ТАБЛА

На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду се представља туристичка понуда Златибора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саоштење за јавност ГрО Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се обележава Светски дан борбе против ХИВ/АИДС

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бројни случајеви експлозија упозоравају на то шта никако не смете радити са плинском боцом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вештачка интелигенција у E-commerce бизнису

ОГЛАСНА ТАБЛА