Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Последњег дана старе године пролећне температуре, до 20 степени

Последњег дана старе године ујутру и пре подне понегде ће бити магле, на северу и мало облака, али без падавина. Током дана претежно сунчано. Најтоплије ће бити на западу Србије где се очекује чак 20 степени. У Београду пре подне понеки облак, од средине дана претежно сунчано. Температура до 18 степени. У новогодишњој ноћи суво, а температура од -1 степен на истоку и југу до 8 степени у главном граду.

Најнижа температура од -1 до 9 степени, а највиша од 8 степени по котлинама у којима се магла дуже задржи до 20 степени на западу Србије. У новогодишњој ноћи суво са температуром од -1 степен на истоку и југу Србије до 8 степени у Београду.

Првог дана Нове године по котлинама и долинама река јужне и југозападне Србије местимично магла, која ће се понегде задржати и током преподнева. У осталим пределима претежно сунчано или мало облачно. Ветар слаб, јужних праваца.

Јутарња температура од -1 до 8 степени, а највиша од 11 до 18 степени.

У понедељак ујутро по котлинама и долинама река јужне и југозападне Србије местимично магла, која ће се понегде задржати и током преподнева. У осталим пределима претежно сунчано или мало облачно. Ветар слаб, јужних праваца. Јутарња температура од -1 до 6 степени, а највиша од 11 до 18 степени.

Слично време у уторак. Ујутро по котлинама и долинама јужне и југозападне Србије местимично магла. У осталим пределима претежно сунчано или мало облачно. Ветар слаб и умерен, јужних праваца, после подне и увече у скретању на северозападни правац и у појачању. Јутарња температура од -1 до 7 степени, а највиша од 11 до 17 степени. Упозорење: Увече постепено повећање облачности на северу али ће се задржати суво време.

RTS

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Почиње ски сезона на Торнику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Држава дели 20.000 евра за куповину првог стана! Ово су услови који морају да се испуне, једна ствар забрањена

ОГЛАСНА ТАБЛА

На лажна боловања сваке године оде 40.000 радника: Како се то проверава и које су казне

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сточари и произвођачи млека у Србији најављују протест, траже веће премије и субвенције

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПД „Александар Џавовић“ у акцији на Тари

ОГЛАСНА ТАБЛА

Збирке задатака за припрему завршног испита на крају основне школе – све у једном приручнику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Светог Атанасија Великог

ОГЛАСНА ТАБЛА

Зашто пацијенти у Ужицу дуго чекају на холтер ЕКГ-а

ОГЛАСНА ТАБЛА

45 милиона динара за субвенциосану набавку опреме, механизације, сточних грла

ОГЛАСНА ТАБЛА