16.5 C
Uzice
новембар 12, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

POSLE SEDME PLJAČKE „PAO“ UŽIČKI FANTOM

output_nm92kd

Nakon trodnevne serije krađa i razbojništava, stanovnici najvećeg grada zapadne Srbije mogu da odahnu. „Iz cuga“ uleteo u četiri radnje. Niz nastavljen upadom u dve zlatare, frizeraj..

14610938_10208275869466824_842347842698891098_n

UŽICE – Stanovnici najvećeg grada zapadne Srbije ovih dana Užice zovu „divlji zapad“: tokom samo tri dana, dogodila se serija brutalnih pljački, ali žitelji mogu da odahnu jer je danas oko 16.30 osumnjičeni pao u ruke policije. Dvojica policajaca u civilu sačekali su mlađeg muškarca iz Kosjerića kod ulaza u tržni centar „Skver“, u centru grada, i on je zatim maricom sproveden u polcijsku stanicu.

I dok su nadležni intenzivno tragali za razbojnikom, koji ne odustaje od svojih pohoda, Ere su ga prozvale „užičkim fantomom“, jer je, kako kažu, naoružan nožem i skriven pod kapuljačom. On je u utorak (25. oktobra), oko 17 časova, upao u četiri prodavnice u naselju Carina. U svakoj je od od radnika otimao pazar, a u pohodu se zadržao desetak minuta. Zatim je uspeo da pobegne.

Već sutradan, u sredu, opljačkana je zlatara nedaleko od Prve osnovne škole, u centru grada. Scenario je bio isti. Pljačkaš je preteći nožem uspeo da otme nešto nakita od radnice, a tokom bega ispao mu je nož. Dok je policija obavljala uviđaj, usledila je nova uzbuna: nepoznati razbojnik je opljačkao frizerski salon u Zagrebačkoj ulici i tako se broj razbojništava popeo na – šest.

Sedma pljačka u nizu, dogodila se u jutros, nedaleko od pijace. Po istom scenariju, pljačkaš je oteo nakit iz još jedne zlatare, „usred bela dana“. U svakom pojedinačnom slučaju, razbojnik je vodio računa da su u radnjama u smeni žene.

Izvor:  www.novosti.rs / N. JANKOVIĆ

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Za napad na izvršitelja do 12 godina zatvora

Oglasna Tabla

Čudotvorni izvor kod Bajine Bašte: ovom vodom lečili su šugu u aziji, a po spas dolaze I nerotkinje! Zovu ga još I ljubavni izvor, evo I zašto

Oglasna Tabla

Luka i Elena osvojili 5 medalja za Užice

Oglasna Tabla

„Lorencačo“ najbolja predstava 24. Jugoslovenskog pozorišnog festivala

Oglasna Tabla

Predavanje u Užicu: Eminentni stručnjaci na temu derivacionih mini hidroelektrana

Oglasna Tabla

Predavanje „Cenzura u bibliotekarstvu i izdavaštvu“ u Narodnoj biblioteci Užice

Oglasna Tabla

Albanski špijun uzeo avans od 30 hiljada evra za dokumentaciju o mašini za pravljenje municije: Vojni projekat trebalo da završi u Makedoniji, Kataru i BiH!

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za 12. novembar (utorak)

Oglasna Tabla

Tetke dobile status trećeg roditelja

Oglasna Tabla