Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Посетиоци Златибора уживали у извођењу представе „Наша деца“

У недељу, 21. августа на Краљевом тргу је настављен програм златиборског културног лета, представом „Наша деца“ у извођењу позориштанца „Смајли“.

У овом делу великог српског комедиографа Бранислава Нушића пођеднако су уживали и одрасли и деца. У то су све уверили извођачи овог познатог комада Биљана Здравковић и Немања Јовановић, који су и глумци ужичког Народног позоришта. Они су на Краљевом тргу 45 минута анимирали публику овом поучном, интерактивном, комичном представом која је први пут играна давне 1903. године. Свевременски Нушић овим комадом је показао да деца и те како разумеју разне породичне и друштвене заплете. Реч је о комедији у којој брат и сестра, имитирајући родитеље, откривају породичне тајне. Духовити заплети изазивају здрав смех, прецизно показујући како нас деца виде у разним узрастима и колико се идентификују с нама.

Сјајна атмосфера на Краљевом тргу током представе „Наша деца“ најављује добар провод овде и у наредним данима лета, уз занимљиве музичке и друге садржаје. Већ у уторак, 23. августа посетиоци Златибора моћи ће овде од 20 часова да уживају у X Фестивалу хармоникаша „Изворске капи – Прва хармоника Србије – Златибор 2022“.

златибор.орг.рс

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Данас славимо Зачеће Светог Јована Претече и Крститеља

ОГЛАСНА ТАБЛА

Изложба “Ужички Минотаур” у Галерији Рефлектор

ОГЛАСНА ТАБЛА

Концерт за Дан града: Џенан Лончаревић

ОГЛАСНА ТАБЛА

Удружење малинара Србије: Откупљивачи делују монополски, смањују откупну аконтну цену малина

ОГЛАСНА ТАБЛА

Србија ће скупо плаћати нафту због хрватске блокаде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Оливера Јевтић најбоља на Ади Циганлији у Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за четвртак – 6. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Милица из Пожеге има само 19 година и успешно се бави дресуром паса, од малих ногу и најопаснијим керовима прилазила је без страха

ОГЛАСНА ТАБЛА

Кад ученици засуку рукаве и среде цело школско двориште (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА